Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

«Με σκότωσε, αυτός ο γ... μπάσταρδος με σκότωσε. Τι θα απογίνουν τα...» - Ανατριχιάζει η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν το θάνατο

Σοκάρουν τα λόγια της!

7 Φεβρουαρίου 2023 18:52
«Με σκότωσε, αυτός ο γ... μπάσταρδος με σκότωσε. Τι θα απογίνουν τα...» - Ανατριχιάζει η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν το θάνατο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 31 Αυγούστου του 1997, η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας και σύζυγος του Καρόλου, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. Η Μεγάλη Βρετανία, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος θρηνούσε την πριγκίπισσα του λαού -διαβάστε εδώ περισσότερα για την κηδεία της-. Ωστόσο, ποια ήταν τα τελευταία της λόγια, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα;

Ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος δεν κατονομάζεται, φέρεται να υποστηρίζει πως η Νταϊάνα πίστευε, ότι το τροχαίο δεν ήταν ατύχημα, αλλά στοχευμένο. "Όταν την είδα για πρώτη φορά, φώναζε από τον πόνο και δεν είχε λιποθυμήσει. Φαινόταν ζαλισμένη και αποπροσανατολισμένη, την άκουσα να λέει: "Θεέ μου, τι μου συνέβη;".

"Της είπαν πως έζησε μια τρομερή συντριβή αυτοκινήτου και έπρεπε να παραμείνει ακίνητη. Αρχικά ήταν ψύχραιμη αλλά μετά άρχισε να κραυγάζει από τους πόνους.Τότε, ανάμεσα στις φωνές, την άκουσα να ψιθυρίζει: "Με σκότωσε, αυτός ο γ... μπάσταρδος με σκότωσε. Τι θα απογίνουν τα παιδιά μου;". Λίγη ώρα μετά, λιποθύμησε.

«Με σκότωσε, αυτός ο γ... μπάσταρδος με σκότωσε. Τι θα απογίνουν τα...» - Ανατριχιάζει η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν το θάνατο

Παρά τους ισχυρισμούς του φερόμενου μάρτυρα, τα όσα δήλωσε δεν συμφωνούν με μαρτυρίες άλλων ατόμων που ήταν παρόντα στο δυστύχημα.

Σύμφωνα με άλλον επιβεβαιωμένο μάρτυρα, τον πυροσβέστη Χαβιέρ Γκουρμελόν, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, η Νταϊάνα όντως αναρωτήθηκε για το τι συνέβη, άλλα δεν θυμάται να αναφέρεται στον ισχυρισμό ότι κάποιος την ήθελε νεκρή.

"Μπορούσα να δω ότι είχε έναν ελαφρύ κόψιμο στον δεξιό ώμο της, αλλά εκτός από αυτό δεν υπήρχε κανένας άλλος σοβαρός τραυματισμός. Προσπάθησα να την ηρεμήσω ... κινούσε το αριστερό της χέρι που ήταν ελεύθερο, αλλά το δεξί της χέρι ήταν παγιδευμένο", αναφέρει ο Χαβιέρ.

Όταν κατάφεραν να την σύρουν μακριά από τα συντρίμμια, χρειάστηκε να επανεκκινήσουν την καρδιά της. Μετά από αυτό, η πριγκίπισσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αν και έρευνα που έχει διεξαχθεί, έχει καταλήξει πως η Νταϊάνα δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν έγινε η σύγκρουση, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα θανάσιμα τραύματά της, θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν πως δολοφονήθηκε. Τον ισχυρισμό αυτό φαίνεται να υποστηρίζει και ο γιατρός Ρίτσαρντ Σέφερ, ο οποίος έχει ασχοληθεί με πάνω από 26.000 περιπτώσεις.

"Η σύγκρουση που έγινε δεν ήταν τόσο δυνατή που να δικαιολογεί το θάνατό της. Επίσης, άτομα που έφτασαν πρώτοι στο σημείο της συντριβής υποστηρίζουν πως η Νταϊάνα ήταν σε θέση να επικοινωνεί και φαινόταν εντάξει. Όλο τυχαίως, στο δρόμο για το νοσοκομείο αισθανόταν όλο και χειρότερα. Βασικά χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση στο θώρακα - και όλα αυτά προκλήθηκαν από μικρό σκίσιμο σε φλέβα μέσα στα πνευμόνια - ένας πολύ ασυνήθιστος τραυματισμός".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share