Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Ειρήνη Μερκούρη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η 42χρονη τραγουδίστρια (photo)

Η αλλαγή στην εμφάνισή της και τα νέα δεδομένα

5 Φεβρουαρίου 2023 16:13
Θυμάστε την Ειρήνη Μερκούρη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η 42χρονη τραγουδίστρια (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξαφανισμένη πάνω από 10 χρόνια είναι η Ειρήνη Μερκούρη. Πώς είναι σήμερα η 42χρονη τραγουδίστρια; Η ίδια γεννήθηκε στο Ίλιον και γρήγορα κατάφερε να...αναρριχηθεί στην ελληνική δισκογραφία. Ενώ να σας θυμίσουμε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη.

Μία δεκαετία μετά την τελευταία εμφάνιση της Ειρήνης Μερκούρη

Η Ειρήνη Μερκούρη έκανε πριν περίπου 20 χρόνια την πρώτη της εμφάνιση σε μουσικό talent show, αποτέλεσε ένα από το πιο hot oνόματα στη δισκογραφία, ούσα μέλος της πολύ δυνατής ομάδας της Sony Music στα 00s, ενώ για πολλούς αποτελούσε το αντίπαλο δέος της Δέσποινας Βανδή που μεσουρανούσε την περίοδο εκείνη.

Με το ξεκίνημά της κιόλας έκανε αρκετές επιτυχίες που παίζονταν σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις την εποχή ακόμα που πουλιόντουσαν CD και η επιτυχία δεν μετριόταν μόνο στα views στις μουσικές σελίδες του διαδικτύου.

Η Ειρήνη Μερκούρη συνεργάστηκε με τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα της μουσικής, ειδικότερα από τον χώρο του λαϊκού τραγουδιού, ενώ η εντυπωσιακή της εμφάνιση την έκανε και μία από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες στον ανδρικό πληθυσμό.

Ειρήνη Μερκούρη σήμερα

Και ξαφνικά η τραγουδίστρια χάθηκε από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποσύρθηκε από τη δισκογραφία ή από την ενασχόλησή της με τη μουσική καθώς μέχρι το 2016 ήταν ενεργή.

Το 2015 παντρεύτηκε τον Γιάννη Κουτσόπουλο και παραμένουν μέχρι σήμερα μαζί.

Όπως δείχνουν οι πρόσφατες φωτογραφίες που μοιράζεται με τους ακόλουθούς της, η Ειρήνη Μερκούρη παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή με εκείνη την εποχή.

Η 42χρονη πια τραγουδίστρια έχει αλλάξει λίγο στην εμφάνισή της, παραμένει μελαχρινή ενώ διατηρεί μία άψογη σιλουέτα.

Άλλος άνθρωπος ο Ματθαίος Γιαννούλης: Έχασε 30 κιλά, έμεινε μισός και άλλαξε τα πάντα! (photo&video)

Αγνώριστος έχει γίνει ο τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης. Ο ερμηνευτής κατάφερε να χάσει τριάντα ολόκληρα κιλά ενώ η αλλαγή είναι εμφανής στην εμφάνιση του.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης.

Ματθαίος Γιαννούλης έχασε 30 κιλά

«Προσπάθησα να χάσω κάποια κιλά για την υγεία μου πάνω από όλα. Τα κατάφερα, δόξα τω Θεώ έχασα 30 κιλά. Έχω πείσμα. Το αγαπημένο μου φαγητό ήταν τα μακαρόνια με τον κιμά, έκοψα εντελώς το αλκοόλ και τα τηγανητά. Έκανα ένα χειρουργείο τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε. Έπρεπε να το κάνω πριν πέντε χρόνια, αλλά μόλις με έβαλαν μέσα, με έπιασε κρίση πανικού» δήλωσε ο Ματθαίος Γιαννούλης.

«Πολλές φορές στο παρελθόν είχα κρίσεις πανικού. Το άγχος της δουλειάς με έφερε σε αυτήν την κατάσταση» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής. Πραγματικά άλλος άνθρωπος! Πολύ εντυπωσιακή η αλλαγή στην εμφάνιση του και να τον βλέπαμε στον δρόμο δεν θα τον γνωρίζαμε. Μπράβο στον Ματθαίο πάνω από όλα για την υγεία του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share