Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αντροχωρίστρα η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η κρυφή πρόταση γάμου στον Φαίδων Γεωργίτση και το "διαζύγιο" με την Μπέτυ Αρβανίτη

««Με πήγε στη μητέρα της και μου ζήτησε να παντρευτούμε - Ο έρωτας της Αλίκης για μένα ήταν και η αρχή για να χαλάσει η σχέση μου με την...»

29 Ιανουαρίου 2023 09:37
Αντροχωρίστρα η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η κρυφή πρόταση γάμου στον Φαίδων Γεωργίτση  και το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε συνέντευξη του το 2016, ο Φαίδων Γεωργίτσης, προέβη σε αποκάλυψεις για την πρόταση γάμου που του είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ήταν ένα από τους λόγους για τον χωρισμό του με την Μπέτυ Αρβανίτη.

Παράλληλα, για τη σχέση της με την Αλική Βουγιουκλάκη και το κόλπο που είχε υιοθετήσει για να τσεκάρει αν κάποιος άνθρωπος είναι έμπιστος, μίλησε η Μαίρη Αυγερινοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαίρη Αργυριάδου και την εκπομπή Breakfast @Star

«Με την Αλίκη είχαμε ένα σύντομο φλερτ το καλοκαίρι του 1963, όταν είχα χωρίσει για λίγο από την Μπέτυ. Κινδύνευα, όμως, να γίνω ο κύριος Βουγιουκλάκης και δεν ήθελα» είχε πει για το σύντομο ειδύλλιό του με τη διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Ναι, με την Αλίκη πηγαίναμε για γάμο. Ζήσαμε μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος. Εγώ γύριζα τότε "Τα κόκκινα φανάρια". Μου έλεγε ότι είμαι ο τύπος που της άρεσε πάρα πολύ. Γαλανά μάτια, ζυγωματικά, θεληματικό πηγούνι και τέτοια. Μου έλεγε επίσης ότι πολλοί πρωταγωνιστές τής την έπεφταν τότε, αλλά εκείνη γούσταρε εμένα.

Όμως, εγώ εκείνη την εποχή ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Μπέτυ Αρβανίτη, η οποία χώρισε τον άντρα της για μένα. Εγώ ήμουν πιτσιρικάς τότε. Μου την έπεσε, λοιπόν, η Βουγιουκλάκη, δεν θα ενδώσω; Άλλωστε την εποχή εκείνη ήταν προσόν να πηγαίνεις με πολλές γυναίκες. Δεν θεωρούνταν μειονέκτημα ο άνδρας να απατά τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα τον άνδρα».

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Φαίδων Γεωργιτσης

Ο Φαίδων Γεωγίτσης κατέληξε: «Ήταν πολύ καλή και τσαχπίνα. Πήγαμε μαζί και διακοπές εκείνο το καλοκαίρι στη Χαλκίδα. Η Αλίκη από τη δεύτερη μέρα που τα φτιάξαμε, μου ζήτησε να παντρευτούμε. Με πήγε στη μητέρα της, την κυρία Έμυ, και μπροστά της μου ζήτησε να παντρευτούμε.

Από την άλλη, η Αλίκη καθημερινά ερχόταν στο φτωχικό μας σπίτι στη Νέα Σμύρνη και έβλεπε τη μάνα μου. Ο έρωτας της Αλίκης για μένα ήταν και η αρχή για να χαλάσει η σχέση μου με την Μπέτυ. Αν και μείναμε μαζί με την Μπέτυ για πολλά χρόνια μετά, ωστόσο ήταν ένα γεγονός που μας στιγμάτισε».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share