Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Δεν βγήκα ποτέ να το γράψω» - Αποκάλυψη «φωτιά» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη 27 χρόνια μετά τον θάνατό της

Το κόλπο που είχε υιοθετήσει για να τσεκάρει αν κάποιος άνθρωπος είναι έμπιστος

28 Ιανουαρίου 2023 11:28
«Δεν βγήκα ποτέ να το γράψω» - Αποκάλυψη «φωτιά» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη 27 χρόνια μετά τον θάνατό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σχέση της με την Αλική Βουγιουκλάκη και το κόλπο που είχε υιοθετήσει για να τσεκάρει αν κάποιος άνθρωπος είναι έμπιστος, μίλησε η Μαίρη Αυγερινοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαίρη Αργυριάδου και την εκπομπή Breakfast @Star. Επίσης, σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τις τελευταίες μέρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Έπαιρνα την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο προσωπικό της τηλέφωνο και έλεγε τα πολύ προσωπικά της κι εγώ ήμουν στην άλλη γραμμή και δεν μου το έκλεινε, με τσέκαρε. Άκουγα την προσωπική της σχέση με τους συντρόφους που είχε. Δεν βγήκα ποτέ να το γράψω, δεν βγήκα ποτέ να το πω.

Υπήρχε σχέση σεβασμού και αλληλοσεβασμού. Φυσικά όταν έβγαζες μία είδηση, την τσέκαρες από μία, από δύο, από τρεις πλευρές. Ήταν τότε πολύ ιερές οι σχέσεις και οι στιγμές», δήλωσε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στην τηλεόραση και τη δική της εμπειρία από εκπομπή. «Σήμερα βλέπω στην τηλεόραση ότι η αμορφωσιά βγαίνει. Τότε εκείνα τα χρόνια δεν ήταν έτσι. Φλέρταρα με την τηλεόραση, αλλά εκείνη δεν φλέρταρε μαζί μου.

Ίσως ήρθε δεν ήρθε ακόμα η στιγμή. Δεν μπορώ να παίξω ρόλο. Έχει τύχει να είμαι σε εκπομπή και στο διάλειμμα να συνεννοούνται αν θα τσακωθούν. Είμαι αυτή που είμαι, θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να πηγαίνω διαβασμένη», τόνισε η ίδια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share