Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μετά τους σεισμούς έρχεται... τσουνάμι!» - Ανατριχιαστική προφητεία για το τέλος του κόσμου

Συγκλονίζει!

26 Ιανουαρίου 2023 09:46
«Μετά τους σεισμούς έρχεται... τσουνάμι!» - Ανατριχιαστική προφητεία για το τέλος του κόσμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές είναι οι προφητείες που μιλούν για καταστροφή και σεισμούς, όπως για παράδειγμα και η προφητεία του Πατροκοσμά που αναφέρεται στον σεισμό στην Ελλάδα.: «Ένας μεγάλος σεισμός θα...»

Ο David Meade μίλησε για καταστροφή και τσουνάμι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Γη θα ζήσει εφτά χρόνια με σεισμούς και τσουνάμι».

Ο πλανήτης που θα συγκρουόταν υποτίθεται με τον δικό μας αφανίζοντας κάθε μορφή ζωής στη Γη δεν ήρθε βέβαια ποτέ, αν και ο ασίγαστος συνωμοσιολόγος δεν δέχτηκε την ήττα του.

Αντιθέτως, ισχυρίζεται τώρα ότι ο Πλανήτης X, ο φοβερός και τρομερός Νιμπίρου, θα προκαλέσει καταστροφές στη Γη, απλά με κάπως διαφορετικό τρόπο.

Ο λάτρης της Αποκάλυψης μας λέει πως από τις 15 Οκτωβρίου και για εφτά ολόκληρα χρόνια ο κόσμος θα γνωρίσει καταστροφικά φυσικά γεγονότα, όπως σεισμούς, κυκλώνες και τσουνάμι.

Ο Meade υποδεικνύει τον πρόσφατο Εγκέλαδο που χτύπησε το Μεξικό, αλλά και τους τυφώνες Χάρβεϊ, Ίρμα και Μαρία ως σημάδια για τα «εφτά χρόνια δοκιμασίας» που θα ξεκινήσουν άμεσα: «Είναι η αρχή», λέει, «από τη μεγάλη ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου, θα μας χτυπήσει μια συνεχή σειρά από κρίσεις».

Ανατριχιαστική προφητεία για το τέλος του κόσμου

Ο συνωμοσιολόγος αντλεί το υλικό του από τη Βίβλο, την οποία διαβάζει βέβαια όπως θέλει. Παραθέτει, ας πούμε, τον Λουκά (21: 25-26): «Επίσης, θα υπάρξουν σημεία στον ήλιο και στη σελήνη και στα άστρα, και πάνω στη γη οδύνη εθνών τα οποία θα βρίσκονται σε αδιέξοδο εξαιτίας του βουητού της θάλασσας και της ταραχής της, ενώ οι άνθρωποι θα λιποθυμούν από το φόβο και την προσδοκία αυτών που πρόκειται να έρθουν πάνω στην κατοικημένη γη· διότι οι δυνάμεις των ουρανών θα κλονιστούν».

Ο Meade λέει μάλιστα πως πέρα από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα, ο κόσμος θα κλονιστεί και από τις «πυρηνικές ανταλλαγές μεταξύ Αμερικής, Βρετανίας και των εχθρών μας, Ρωσία, Κίνα, Ιράν και Βόρεια Κορέα». Και μιας και ο Νιμπίρου δεν ήρθε ποτέ, ο Meade αναδιπλώνεται πια και μιλά για έναν αστεροειδή που ακολουθεί τον Πλανήτη Χ και θα χτυπήσει τη Γη με ακόμα μεγαλύτερη μανία.

Ο τρόμος που προκαλεί ο συνωμοσιολόγος ανάγκασε ακόμα και τη NASA να πάρει θέση για να καταλαγιάσει τα πνεύματα: «Ο πλανήτης που αναφέρει, ο Νιμπίρου, δεν υπάρχει, οπότε δεν θα υπάρξει και σύγκρουση. Η ιστορία του Νιμπίρου κυκλοφορεί για χρόνια και ανακυκλώνεται περιοδικά σε νέους μύθους για την Αποκάλυψη»…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share