Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έλεγε ψέματα μέχρι το τέλος: Τόσα χρόνια έκρυβε από την ηλικία της η Αλίκη Βουγιουκλάκη - Η μοναδική φωτογραφία της ταυτότητάς της

Πόσο χρονών ήταν τελικά;

21 Ιανουαρίου 2023 15:39
Έλεγε ψέματα μέχρι το τέλος: Τόσα χρόνια έκρυβε από την ηλικία της η Αλίκη Βουγιουκλάκη - Η μοναδική φωτογραφία της ταυτότητάς της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Αλίκη Βουγιουκλάκη κάποτε είχε δηλώσει ότι και μετά από χρόνια όταν θα έχω φύγει θα ασχολούνται ακόμα με μένα ,θα βγαίνουν βιβλία σπάνιες φωτογραφίες και συνεχεία θα βρίσκουν θέματα γύρω από την ζωή μου. Όπως φαίνεται είχε απόλυτο δίκιο. Όμως σήμερα θα ασχοληθούμε με τα χρόνια που έκρυβε από την ηλικία της και την ταυτότητά της.

Η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη αξίζει σαν θησαυρός μιας και η ηλικία της ήταν κάτι που απασχολούσε όλον τον κόσμο όσο ζούσε.

Ακόμα και σήμερα αναρωτιέται πολύς κόσμος αν έχει δηλωθεί μετά το φευγιό της η αληθινή της ηλικία. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλη την αλήθεια για το «ειδύλλιο» του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη του 1963 και η περιγραφή της έχει ως εξής:

Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1937 (εδώ ακριβώς είναι και το επίμαχο σημείο αφού η αληθινή χρονιά που γεννήθηκε η εθνική μας σταρ είναι το 1934).

η ηλικία στην ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Τόπος γέννησης το Μαρούσι Αττικής, και κάτοικος οδός Δημητρίου Σούτσου 7.

Ύψος 1.68 ,σχήμα προσώπου οωηδές και μάτια καστανά. Όνομα πατρός Ιωάννης και μητέρας Αιμιλία, το γένος Κουμουνδούρου .Επάγγελμα ηθοποιός και θρήσκευμα, χριστιανή ορθόδοξη.

Αυτή είναι λοιπόν η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η ηλικία η οποία έκρυβε ΜΟΝΟ 3 χρόνια, ανάξιο λόγου.

Φίλοι της θα πουν αργότερα ότι περισσότερο την διασκέδαζε όλο αυτό που γινόταν γύρω από την ίδια και συνήθιζε να λέει γελώντας , -Άστους να τρώγονται, να μετράνε και να υπολογίζουν. Ντόρος να γίνεται.

Από κάπου θα μας βλέπει σήμερα και θα χαμογελάει…

«Βόμβα» από Ελένη Μενεγάκη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπέφερε και δε στηριζόταν καλά στα πόδια της, χρειάστηκε να...»

Στιγμές από την τελευταία της τηλεοπτική συνύπαρξη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια άνοιξε μία συζήτηση για τους καλλιτέχνες που μέχρι και σε μεγάλη ηλικία συνέχισαν να υπηρετούν το θέατρο ή το τραγούδι. Παράλληλα, η Έφη Πίκουλα, η νύφη της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκάλυψε τις τελευταίες της στιγμές πριν φύγει από τη ζωή.

«Ήταν κι άλλοι που μπορεί να «έφυγαν» νωρίτερα αλλά που ήταν εκεί μέχρι τέλους. Εγώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα την ξεχάσω, όταν είχε έρθει στην εκπομπή. Ήταν άρρωστη, το ήξερε, είχαμε ανέβει Θεσσαλονίκη. Εμείς δεν τα ξέραμε αλλά τη βλέπαμε ότι δεν ήταν όπως ήταν έξι μήνες πριν σε συνέντευξη στην εκπομπή» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Χρειάστηκε βοήθεια, να της πιάσουμε το χέρι. Καταλάβαινες ότι δεν στηριζόταν καλά στα πόδια της. Έκανε όλα αυτά που έπρεπε να κάνει σαν μια μεγάλη καλλιτέχνης, να κάνει τον γύρο, να χαιρετήσει τον κόσμο εκεί μπροστά που ζητοκραύγαζαν. Αλλά η ίδια την έβλεπες ότι υπέφερε. Έμεινε όμως στο θέατρο, έκλεισε την παράστασή της και δυστυχώς «έφυγε» νέα μετά από 1-2 μήνες» αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την αείμνηστη ηθοποιό.

«Είναι μάλλον στην ιδιοσυγκρασία του καθενός» σχολίασε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share