Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείτε πώς είναι σήμερα η Νάνσυ Αλεξιάδη από το Fame Story - Δεν θα την αναγνωρίσετε

Την θυμάστε;

12 Δεκεμβρίου 2022 10:54
Δείτε πώς είναι σήμερα η Νάνσυ Αλεξιάδη από το Fame Story - Δεν θα την αναγνωρίσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη Νάνσυ Αλεξιάδη από το Fame Story; Θα πάθετε πλάκα όταν δείτε πώς είναι σήμερα, μιας και δεν θυμίζει την παλιά της εικόνα.

Συμμετείχε σαν παίκτρια στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1, και ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα εκείνη την εποχή. Αν και έχει χαθεί σήμερα, εμείς την βρήκαμε.

Δεν είναι η μόνη που έχει αλλάξει από τότε, αφού και η Άσπα Τσίνα δεν θυμίζει την κοπέλα του ριάλιτι. Έχει ζήσει στο Ντουμπάι και κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Δείτε την:

Θυμάστε τον Αργύρη από το «Δέκα λεπτά κήρυγμα»; Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Αργύρης από το "Δέκα λεπτά κήρυγμα" ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, και κολλητός φίλος του Λεωνίδα και μέλος της παρέας του. Μπορεί να αναρωτιούνται πώς είναι σήμερα και που έχει χαθεί, αλλά φαίνεται να είναι πολύ πιο ενεργός από όσο νομίζαμε.

Μπορεί στη σειρά να υποδυόταν τον ράπερ, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι το επάγγελμά του. Ο Αργύρης Κοντόλαιμος, ή αλλιώς RG, ήταν μέλος του θρυλικού BCC, του συγκροτήματος που είχε στήσει ο Λεκτικός, και μετράει πολλές επιτυχίες.

Πάντως από ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ, όπως και η Μαριλένα, την οποία θα δείτε εδώ.

Θυμάστε τον Αργύρη από το «Δέκα λεπτά κήρυγμα»; Δείτε πώς είναι σήμερα

Θυμάστε την "Λίζα" από τη σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες"; Δείτε πως είναι σήμερα! Εργάζεται ως plus size μοντέλο

Οι Λατρεμένοι μου γείτονες είναι μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές κωμικές σειρές του Mega. Η κωμική σειρά είχε διάρκεια δυο σεζόν και για πρώτη φορά προβλήθηκε τον Οκτώβρη του 2007.

Στην πρώτη σεζόν γνωρίσαμε καλύτερα την Σμαράγδα Καλημούκου η οποία υποδύθηκε τη Λίζα. Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν βέβαια στο talent show «So you think you can dance».

Από το τέλος της σειράς, έχουν περάσει 13 χρόνια και η αγαπημένη ηθοποιός έχει αλλάξει αρκετά, ωστόσο παραμένει εξίσου εντυπωσιακή.

Πλέον όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που η ίδια η Σμαράγδα Καλημούκου ανεβάζει στο Instagram, η ίδια είναι plus size model και κάνει διαφημίσεις για εταιρεία ρούχων.

Επίσης δείτε πως είναι σήμερα και ο Μιχαλάκης από την ίδια σειρά του Mega.

Δείτε την στο Athensmagazine.gr:

Τρομερή αλλαγή: Δείτε πώς είναι σήμερα η "κ.Γάτου" από το "Λατρεμένοι μου γείτονες"!

Όλοι θυμόμαστε την κυρία Γάτου, την απολαυστικά σνομπ οικιακή βοηθό στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες». Πώς είναι σήμερα;

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη, περισσότερα από δέκα χρόνια μετά την προβολή της σειράς, είχε ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μία φωτογραφία και… τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Ετσι είναι σήμερα ο Μιχαλάκης από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»!

Με εμφανή αλλαγή στα μαλλιά, και το look της γενικότερα, έχει γίνει πραγματικά αγνώριστη. Αν δεν μας πιστεύετε, ιδού οι φωτογραφίες για του λόγου το αληθές:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share