Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Σ' αυτό το γάμο ήμασταν...» - Η φράση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα λίγο πριν πεθάνει που προκαλεί σάλο!

Όλα στην φόρα!

9 Δεκεμβρίου 2022 14:07
«Σ' αυτό το γάμο ήμασταν...» - Η φράση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα λίγο πριν πεθάνει που προκαλεί σάλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη μέρα που ανακοινώθηκε ο τραγικός θάνατος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα συγκλονίστηκε όλος ο κόσμος! 22 χρόνια αργότερα τη βλέπουμε στη θρυλική σειρά The Crown όπου βλέπουμε καρέ καρέ τη γνωριμία του Πρίγκιπα Κάρολου με την Καμίλα Σάνντ.

Η Καμίλα διατηρούσε ήδη έναν ιδιόμορφο γάμο με τον Άντριου Πάρκερ ο οποίος μετά από επανειλημμένες απιστίες έφτασε στο σημείο να κάνει σεξ ακόμη και με την αδερφή του, Πριγκίπισσα Άννα. Ωστόσο η Καμίλα για αντίποινα είχε βρεθεί πολλές φορές σε ξένες αγκαλιές μια εξ αυτών και του Καρόλου. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει το φως τη δημοσιότητας μια τρομερή αποκάλυψη, δείτε εδώ τι αποκαλύφθηκε πρόσφατα για την ερωτική ζωή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Καρόλου.

Κάποια στιγμή λοιπόν, η πολύ συνειδητοποιημένη Άννα, που ήξερε πως αυτό που ζούσε με τον Πάρκερ είχε ημερομηνία λήξης και δεν ήταν διατεθειμένη να πληγωθεί, μίλησε στον Κάρολο ο οποίος ονειροβατούσε πως η Καμίλα είχε τελειώσει μαζί του και πως οι δυο τους θα πήγαιναν για γάμο και του είπε την πιο διάσημη φράση της Νταϊάνα, την οποία είπε πάρα πολλά χρόνια αργότερα σε δική της συνέντευξη όταν ερωτήθηκε για το διαζύγιό της με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τον λόγο που αυτό προέκυψε: “Σε αυτόν τον γάμο ήμασταν τρεις”.

Η Άννα μπορεί να του είπε πως “σε αυτόν τον γάμο θα είστε τρεις” εννοώντας πως αν παντρευτεί την Καμίλα ο Άντριου θα είναι το τρίτο πρόσωπο, όμως η φράση οπωσδήποτε χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα για να δείξει ότι η ζωή απλώς κάνει κύκλους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share