Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κρατιέστε; Αυτός ήταν ο μισθός που έπαιρνε η Αλίκη Βουγιουκλάκη - Τι σημαίνει σε σημερινά ευρώ

Εντάξει, ψίχουλα...

8 Δεκεμβρίου 2022 08:35
Κρατιέστε; Αυτός ήταν ο μισθός που έπαιρνε η Αλίκη Βουγιουκλάκη - Τι σημαίνει σε σημερινά ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Πάντζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα, την Πέμπτη 28/4, και μίλησε για την ζωή του, ύστερα από την αποχή του από το θέατρο, για την σύζυγό του και για τις αμοιβές που λάμβανε την εποχή που συνεργαζόταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Κώστα Βουτσά και άλλους ηθοποιούς της εποχής.

Ο ηθοποιός έχει σταματήσει να παίζει στο θέατρο εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς αισθανόταν πως δεν του προσέδιδε κάτι πλέον, ενώ περνάει τον χρόνο του με την γυναίκα του, την οποία αγαπάει πολύ με τον ίδιο τρόπο ακόμα και σήμερα.

Όσον αφορά τα ποσά που έπαιρνε ως μισθό για τις ταινίες που έχει παίξει, ήταν τεράστια για την εκείνη την περίοδο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πάντζα

«Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει γιατί σταμάτησα να παίζω στο θέατρο μετά από 50 χρόνια. Το 2008 είπα ότι πρέπει να σταματήσω να παίζω. Ένιωσα πάνω στην σκηνή εκείνο τον χειμώνα ότι αυτό που κάνω δεν με γεμίζει πια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ανταγωνιστική συμπεριφορά, όπως και από έμενα σε άλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τσακωθώ, μία φορά μονό τσακώθηκα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Ημερολογιακά είμαι 85 χρονών, αλλά εγώ αισθάνομαι σαν 65 – 70 χρονών. Έχω φύλακα άγγελο κοντά μου, την γυναίκα μου, την Στέλλα μου. Με την γυναίκα μου είμαστε 43 χρόνια μαζί και την περνάω 22 χρόνια. Την γνώρισα μικρό κοριτσάκι.

Ήταν ωραία κοπέλα, είχε βγει Μiss Θεσσαλονίκη. Πέρασα άσχημα παιδικά χρόνια, ζούσα με τον θείο μου, μου έλειπε ο πατέρας μου άλλα ευτυχώς που είχα τον θείο μου. Εκείνα τα χρόνια η βία υπήρχε. Έχω φάει πολύ ξύλο, όταν έψαχναν να βρουν τον πατέρα μου οι Χίτες της γειτονιάς».

Και κατέληξε: «Τα εγγόνια μου όταν βλέπουν τις ταινίες μου λένε… ο παππούς. Έχω πάρει και 80.000 για μία ταινία, η Αλίκη έπαιρνε 500.000, έτσι λεγόταν ότι έπαιρνε τόσα. Ο ηθοποιός γεννιέται, δεν φτιάχνεται. Παίζαμε με την Μάρθα Καραγιάννη, τον Κώστα Βουτσά κι εγώ. Σε μία σκηνή που σουβλίζαμε το αρνί, το πετύχαμε έτοιμο και το φάγαμε όλο, γιατί πεινούσαμε».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share