Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καθηλωτική προφητεία Αγίου Παϊσίου: «Όποιος πάρει μέρος σ' αυτόν τον πόλεμο χάθηκε...»

«Η κυβέρνηση θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα γιατί...»

5 Δεκεμβρίου 2022 09:48
Καθηλωτική προφητεία Αγίου Παϊσίου: «Όποιος πάρει μέρος σ' αυτόν τον πόλεμο χάθηκε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για πολλοστή φορά τα λόγια του Αγίου Παϊσίου, για τα δεινά που περιμένουν τον κόσμο, συγκλονίζουν και δυστυχώς δείχνουν πολύ πιθανό να επαληθευτούν, όπως και ακόμη μία προφητεία του, που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας.

«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.

Δείτε επίσης: «Οι Τούρκοι θα έρθουν πάλι να...»: Η τρομακτική προφητεία για την κρίση Ελλάδας - Τουρκίας από τον Πατροκοσμά

Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.

Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος.

Προφητεία Αγίου Παισίου

Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»

Δυστυχώς σύμφωνα με τον Μητροπολίτη ο μισόκαλος κατάφερε να προκαλέσει σύγχυση ακόμα και σε Αρχιερείς οι οποίοι ειρωνεύονται τον προφητικό λόγο του Αγίου Παϊσίου. Με την ευκαιρία, δείτε την προφητεία του για την λύτρωση της Ελλάδας.

Αν λοιπόν Αρχιερείς ειρωνεύονται τον προφητικό λόγο του Αγίου Παΐσιου τότε ίσως θα έπρεπε να δούμε καλύτερα το που βρισκόμαστε και γιατί βρισκόμαστε εκεί που νομίζουμε ότι είμαστε «καλά». Διότι ενδεχομένως κάποιοι παρανοούν το τι εστί Άγιος αλλά και το ποια πίστη πρεσβεύουν… Ο Άγιος Παΐσιος μην ξεχνάμε πως είναι ένας εκ των κορυφαίων Αγίων της Ορθοδοξίας μας.

Ένας ασκητής ο οποίος ήταν στην Κρήτη και ήταν άγνωστος στους πολλούς ο Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης (εκοιμήθη 28 Απριλίου 2016) έλεγε: «Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας».

Όταν οι Εβραίοι χτυπήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα. Την ίδια εποχή ή λίγο πιο πριν θα «πέσει» ο Ερντογάν. Σύμφωνα με τον Γέρων Θεόδωρο αυτά θα είναι τα σημεία που θα έχουμε για να καταλάβουμε ότι τα μεγάλα γεγονότα έρχονται.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την Γ΄ πνευματική σύναξη διαλόγου με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου, 2019 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ἱερού ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου, με αφορμή τη μεταφορά στον ναό της ιεράς εικόνας Παναγίας της «Ελαιωνίτισσας» από τον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων στο Όρος των Ελαιών.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share