Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Σαμπρίνα; Δε θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα η εντυπωσιακή τραγουδίστρια της δεκαετίας του '90

Θα πάθετε πλάκα!

4 Δεκεμβρίου 2022 17:26
Θυμάστε την Σαμπρίνα; Δε θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα η εντυπωσιακή τραγουδίστρια της δεκαετίας του '90
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σαμπρίνα άφησε εποχή τη δεκαετία του ’90. Μπορεί να μην έφτασε τη φήμη της Άννας Βίσση ή της Καίτης Γαρμπή, αλλά τα τραγούδια της γινόντουσαν επιτυχίες και η ίδια ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα. Το πλήρες ονοματεπώνυμό της είναι Αλεξάνδρα Τσερκάνου, αλλά όλοι την ήξεραν και την ξέρουν ως Σαμπρίνα.

Από τη δεκαετία του 1990 μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια, αλλά η τραγουδίστρια όπως φαίνεται δεν έχει αλλάξει και πολύ. Παρά το γεγονός ότι διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της, παραμένει φρέσκια και μοιάζει πολύ νεότερη. Η Σαμπρίνα δημοσιεύει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μπορούμε να δούμε πώς είναι σήμερα.

Δείτε επίσης: Το κοριτσάκι του «The Voice»... μεταμορφώθηκε - Αγνώριστη στην πίστα η Χριστίνα Μήλιου!

Πώς είναι σήμερα

Το βιογραφικό της

H Αλεξάνδρα Τσερκάνου ή αλλιώς Σαμπρίνα, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια που γεννήθηκε τo 1969 στη Ροδεσία (η σημερινή Ζιμπάμπουε) της Αφρικής από Έλληνες γονείς.

Στα 18 αποφασίζει να μετακομίσει στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρο και να συνεχίσει τις σπουδές της σε πιάνο και φωνητική. Σε κάποιες από τις εμφανίσεις της που πραγματοποιούσε σε μικρές πίστες, την ανακαλύπτει ο μουσικός παραγωγός Νίκος Καραγιάννης ο οποίος την παρακίνησε να αφοσιωθεί επαγγελματικά στο τραγούδι.

Αργότερα άρχισε να εργάζεται και σε μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα και σύντομα άρχισε να κυκλοφορεί τα πρώτα της τραγούδια. Μερικές από τις επιτυχίες της είναι, από τον πρώτο δίσκο τα: «Λάθος», «Μες την αγκαλιά μου έλα» κι από τον δεύτερο: «Φωνές», «Εφιάλτης», «Ελεύθερη» και «Φταις». Στον τρίτο αρχίζει να υπογράφει η ίδια την σύνθεση των κομματιών της όπως τα: «Φεγγάρια Καθρέπτες», «Για σένα θα ζω», «Μόνη».

Το 2004 παντρεύεται τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Λιαδέλη, με τον οποίο αποκτούν έναν γιο και παίρνουν διαζύγιο τέσσερα χρονια μετά. Αποκορύφωμα στην καριέρα της στάθηκε η συμμετοχή και η νίκη της με το τραγούδι «Φταις» στο «Οgae song contest», ο οποίος ήταν ένας ραδιοφωνικός διαγωνισμός τραγουδιού παρόμοιος με της Εurovision.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share