Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Άγιος Παΐσιος: «Να είστε έτοιμοι, θα σας δώσουν λεφτά και μετά...» - Ανατριχιαστική προφητεία για τις ερχόμενες εκλογές

Αποδεικνύονται όλα αληθινά!

3 Δεκεμβρίου 2022 10:50
Άγιος Παΐσιος: «Να είστε έτοιμοι, θα σας δώσουν λεφτά και μετά...» - Ανατριχιαστική προφητεία για τις ερχόμενες εκλογές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγιος Παΐσιος έχει συγκλονίσει πολλές φορές με τις προφητείες του, οι οποίες σε σημαντικό βαθμό έχουν αποδειχθεί αληθινές, προκαλώντας εντύπωση. Παράλληλα, με αφορμή το μεταναστευτικό και τον "πόλεμο" στον Έβρο, το Athensmagazine.gr σας φέρνει στο φως μια ανατριχιαστική προφητεία που μιλάει για την κρίση στις σχέσεις της Ελλάδος με την Τουρκία!

«Θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν εξαντλητικούς φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν».

«Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες», είχε πει o Παΐσιος. Μήπως είναι κάτι που θα γίνει σύντομα και η προφητεία αναφέρεται στο 2022; Μήπως ο Άγιος Παΐσιος είχε προβλέψει όλα αυτά που ζούμε φέτος;

«Θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα αρπάξει την ευκαιρία και θα το εκμεταλλευτεί» έλεγε ο Άγιος Παίσιος.

Η πρόβλεψή του για το... πολιτικό μέλλον

Ο Πάτερ Παΐσιος το 1983 Σουρωτή Θεσσαλονίκης είχε πει:

«Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση και ταραχή. Τότε, όμως, θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί αλλά και το Κ.Κ.Ε»

Μας έκανε πολλή εντύπωση εκείνο που είπε για το ΚΚΕ και γελάσαμε, θυμάμαι.

Είπε, επίσης, ότι εμείς θα τα βλέπαμε όλα αυτά ενώ εκείνος όχι. Και ακολουθούν τα εξής γεγονότα.

«Μα πώς είναι δυνατόν παππούλη να γίνει μια παγκόσμια δικτατορία με τα σημερινά δεδομένα, όπως λες και όπως έλεγε κι ο Γέροντας Παΐσιος;».

ρωτούσα με απορία, μιας και η στενομυαλιά μου δε με άφηνε να σκεφτώ πιο καθαρά, πιο ξάστερα.

Ο παππούλης χαμογελούσε, με ένα τεράστιο χαμόγελο γεμάτο γαλήνη όπως και συμπόνια απέναντι σε έναν νέο, που επειδή ήξερε πολλά γράμματα, νόμιζε πως μπορούσε και να διυλίσει και τον κώνωπα.

«Μα δεν καταλαβαίνεις τις προθέσεις του; Δεν θα αναγκάσει κανέναν να δεχτεί κανένα σφράγισμα παιδί μου! Τίποτε τρομαχτικό από αυτά που φαντάζεσαι. Θα το κάνει μέσω του χρήματος. Το χρήμα θα εκλείψει από τον κόσμο.»

«Τα κράτη όλης της γης θα χρεοκοπήσουν και δεν θα έχουν χρήματα για να ταΐσουν τους λαούς τους. Και τότε, οι τράπεζες που είναι όργανά του, θα δώσουν χρήματα στα κράτη και αυτά θα τον προσκυνήσουν ως μεγάλο ευεργέτη. Μέσω της τεχνολογίας θα σκλαβώσει τον κόσμο.»

«Και δεν θα το κάνει με εξαναγκασμό. Εσύ μόνος σου θα πας να σκλαβωθείς. Θα πάρεις τις διάφορες τραπεζικές κάρτες για να κάνεις – υποτίθεται – τη δουλειά σου, ενώ θα κάνεις αυτό που θέλει αυτός. Θα σκλαβωθείς μόνος σου, για να εξακολουθείς να απολαμβάνεις τη ζωή που έχεις τώρα.»

«Κατάλαβες;».

Όλα αυτά μου φαινόταν απίθανα υπερβολικά. Δεν μπορούσα να καταλάβω ακόμη το πώς θα μπορούσε κάποιος να σκλαβωθεί με την θέλησή του!

«Να πώς θα γίνει...».

«Σήμερα μαρκάρει όλα τα τρόφιμα που βλέπεις με το γραμμωτό κώδικα. Αυτός ο γραμμωτός κώδικας, που έχει και τους αριθμούς το ονόματός του, χωράει πολλές πληροφορίες για τα προϊόντα. Πού κατασκευάστηκαν, από ποιόν, από ποιο κράτος, ποια παρτίδα, όλα όσα αφορούν το προϊόν».

«Το ίδιο θα κάνει και για τον άνθρωπο. Θα τον καταντήσει έναν αριθμό. Έναν μοναδικό αριθμό, που να τον αναγνωρίζουν όλα τα computer της γης. Η Αγία Γραφή μάς λέει πώς θα αναγκάσει».

«Δεν είναι έτσι ακριβώς. Εσένα σε ανάγκασε κανείς να βγάλεις αυτή τη τραπεζική κάρτα που έχεις; Όχι βέβαια! Μόνος σου πήγες και την έβγαλες, επειδή σε διευκολύνει για να βγάζεις τα λεφτά σου από τη τράπεζα! Απλό δεν είναι;».

«Ε, αύριο-μεθαύριο, αυτό που σου φαίνεται εσένα ως απλοϊκό, θα είναι αναπόφευκτο. Δεν θα σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις, αλλά αν δεν το κάνεις, δεν θα μπορείς να πάρεις εύκολα τα λεφτά σου, θα χρειάζεσαι μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει και βδομάδες!».

«Γιατί όλα θα είναι αυτοματοποιημένα! Μέσω κομπιούτερ! Δεν θα υπάρχουν χαρτιά παρά μόνον αυτές οι κάρτες. Εκεί μέσα θα σε έχουν μαρκάρει. Και μετά σιγά σιγά, θα τις εξαφανίσουν τις κάρτες με τη δικαιολογία ότι μπορεί κάποιος να σου τις κλέψει και να σηκώσει τα λεφτά σου».

«Τότε, θα σου βάλουν το μαρκάρισμα στο χέρι σου ή στο μέτωπο. Το κεφάλι σου και το χέρι σου αποκλείεται να στο κλέψουν. Κι αυτό θα είναι η ταυτότητά σου, ο αριθμός σου και ο λογαριασμός στην τράπεζά σου».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share