Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Κώστα Λαλιώτη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα στα 71 του (photo)

Πού τον απαθανάτισαν;

2 Δεκεμβρίου 2022 18:36
Θυμάστε τον Κώστα Λαλιώτη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα στα 71 του (photo)
ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα εμφάνιση σε λιγότερο από έναν μήνα θα κάνει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης, κάνοντας εντύπωση με το πώς κρατιέται στα 71 του.

Μετά το βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη, ο Κώστας Λαλιώτης θα παρουσιάσει και το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά «Μια καριέρα: Η πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Σύμφωνα με τον Βασίλη Σκουρή στo ieidiseis αναμένεται να δούμε «σκληρό ροκ» για τον πρωθυπουργό και γενικότερα την οικογένεια Μητσοτάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την επίθεση που έκανε στον πρωθυπουργό ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μαζί με τον Κώστα Λαλιώτη το βιβλίο θα παρουσιάσουν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 19:00, αίθουσα ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, οι Νίκος Βούτσης και Γιώργος Κύρτσος, ενώ θα συντονίζει η εκδότρια Πόλα Καπόλα.

Κώστας Λαλιώτης σήμερα
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου:

«Στο επίσημο βιογραφικό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στα βάσανα που τράβηξε από μωρό την περίοδο της δικτατορίας, στη βράβευσή του από το Αμερικανικό Κολλέγιο και το Χάρβαρντ, στην επιστημονική ειδίκευσή του σε ζητήματα εσωτερικής πολιτικής και διεθνών σχέσεων, στη δεκαετή επιτυχημένη του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, και τελικά στην πολιτική του σταδιοδρομία με εφόδιο τις σπουδές του και τις αξίες του φιλελευθερισμού, του πατριωτισμού και του ευρωπαϊκού ιδεώδους.

Η μελέτη του πλήθους των στοιχείων που προκύπτουν από την έρευνα των δικών του ντοκουμέντων δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, τόσο για την προσωπική του επιστημονική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή, όσο και για τις πραγματικές πολιτικές θέσεις που ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια, με στόχο πάντα την ανάδειξή του στην πολιτική κορυφή. Αυτή τη διαδρομή εξιστορεί τούτο το βιβλίο. Κι αυτή την εικόνα επιχειρεί να ελέγξει, στηριγμένο σε ντοκουμέντα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν».


 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share