Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητη σκηνή με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα παρασκήνια του «Υπολοχαγός Νατάσσα»: «Παίρνει ένα ψαλίδι, της το σκίζει και αρχίζει να κλαίει...»

Αποκαλύψεις-φωτιά!

19 Νοεμβρίου 2022 14:38
Αδιανόητη σκηνή με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα παρασκήνια του «Υπολοχαγός Νατάσσα»: «Παίρνει ένα ψαλίδι, της το σκίζει και αρχίζει να κλαίει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Μάκη Δελαπόρτα υποδέχθηκαν στο Breakfast@star, ο οποίος μίλησε για την άγνωστη ιστορία με το φόρεμα που φορούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία, “Υπολοχαγός Νατάσσα” κατά την διάρκεια του γυρίσματος με τα βασανιστήρια.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή ήταν η πραγματική της ηλικία όταν πέθανε - Η ταυτότητά της στη φόρα

«Ο Φώσκολος μού είχε πει πως η Αλίκη σε εκείνη την σκηνή που ήταν δεμένη κι έπρεπε να κλαίει και να ωρύεται γιατί την τυραννούν… Έρχεται η μέρα του γυρίσματος και τής λέει ότι σε αυτήν την σκηνή θέλω ένα πάρα πολύ απλό και φθηνό φόρεμα. Τού λέει εννοείται θα έρθω με κάτι πολύ απλό και πάει με ένα μεταξωτό.

Της λέει τι έβαλες μεταξωτό; Κι απάντησε ένα πολύ απλό φόρεμα, δεν φαίνεται. Την δένουν, πάει ο Φώσκολος, παίρνει ένα ψαλίδι, της το σκίζει, παίρνει από κάτω λάσπες, την πασαλείφει ολόκληρη κι η Αλίκη άρχισε να κλαίει. Τότε ο Φώσκολος είπε τώρα που κλαίει, πάμε για γύρισμα».

Έτσι είναι σήμερα η βίλα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η αρχόντισσα και ο αλήτης» - Δεν θα την αναγνωρίσετε

Η ταινία «Η αρχόντισσα και ο αλήτης» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι από τις πλέον κλασικές του ελληνικού κινηματογράφου. Προβάλλεται έως σήμερα, αγαπημένη των μεγάλων, γίνεται αγαπημένη και των μικρών.

Η ταινία με την Ρένα (Αλίκη Βουγιουκλάκη) που έγινε Πίπης για να γλιτώσει τον αρραβώνα με τον Ντίνο και στην πορεία γνώρισε τον Λευτέρη (Δημήτρη Παπαμιχαήλ) και τον ερωτεύτηκε, προβάλλεται έως σήμερα και αγαπιέται από τους μικρούς όπως ακριβώς αγαπήθηκε και από τους μεγαλύτερους στο παρελθόν.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν το 1968 στην Κέρκυρα σε μια εκπληκτική βίλα 70 δωματίων. Η δεξίωση των αρραβώνων που έγινε δυο φορές και δυο φορές ματαιώθηκε. Και τις δύο όμως έγινε στον κήπο της βίλας με την πισίνα, που όλοι θυμούνται από τις αμέτρητες φορές που έχουν δει την ταινία.

Η ίδια βίλα από την οποία την πρώτη φορά η Αλίκη Βουγιουκλάκη προσπάθησε να δραπετεύσει από το παράθυρο και τη δεύτερη έφυγε τρέχοντας προς την πύλη κυνηγώντας τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Δεν θα την αναγνωρίσετε σήμερα, όπως δεν αναγνωρίζεται και το σπίτι από την ταινία " Η Αλίκη στον ναυτικό".

Σήμερα, η βίλα αυτή, που είναι αποτυπωμένη στο μυαλό των περισσοτέρων, ρημάζει… Γεμάτη μπάζα και γκράφιτι, με τα ντουλάπια και τις πόρτες ξυλωμένης, τη σκεπή να έχει γκρεμιστεί σχεδόν σε όλο το κτίσμα, μπάζα παντού και φυσικά την πισίνα άδεια…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share