Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχίλα με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα - Η τελευταία ευχή της για τα Χριστούγεννα

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο!

14 Νοεμβρίου 2022 14:59
Ανατριχίλα με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα - Η τελευταία ευχή της για τα Χριστούγεννα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπαρακτική επιστολή που γράφτηκε από την πριγκίπισσα Νταϊάνα λίγους μήνες πριν από τον τραγικό θάνατό της, αποκαλύπτει πώς η θλιμμένη πριγκίπισσα ανυπομονούσε για την περίοδο που θα ακολουθούσε μετά το διαζύγιό της.

Δείτε επίσης: Νεκρή η Νταϊάνα: Σοκάρει η νέα φωτογραφία με τη σορό της, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο!

Μέσα από μια ιδιαίτερης αξίας χειρόγραφη επιστολή, που έστειλε σε έναν πρώην στρατιωτικό ο οποίος είχε σπάσει την πλάτη του και εργαζόταν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα International Spinal Research Trust προκύπτει ότι η πριγκίπισσα πίστευε ότι το 1997 θα ήταν η χρονιά που τα προβλήματά της θα σταματούσαν.

Αφορμή για την επιστολή στάθηκε ένα δώρο που της έστειλε ο Simon Barnes, με τον οποίο είχε αναπτύξει μια σταθερή φιλία), που ήταν ένα βιβλίο που την συγκίνησε.

Στην ευχαριστήρια επιστολή που του έστειλε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 1996 η Νταϊάνα εκφράζει τις ελπίδες για μια καλύτερη χρονιά, μετά το διαζύγιό της με τον Κάρολο, το οποίο οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του 1996, τέσσερα χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Μέσα από όσα γράφει στην επιστολή την οποία υπογράφει ως «Diana X» και είναι γραμμένη σε επιστολόχαρτο του Κένσινγκτον αποκαλύπτει πώς η Νταϊάνα ανυπομονούσε να τελειώσει αυτός ο χρόνος (το 1996) και να έρθει το 1997 το οποίο περίμενε με αγωνία και ελπίδες για μια καλύτερη ζωή.

Η τελευταία ευχή της πριγκίπισσας Νταιάνα για τα Χριστούγεννα

Η τελευταία ευχή της πριγκίπισσας Νταιάνα για τα Χριστούγεννα

Πού να ήξερε ότι στις 31 Αυγούστου του έτους που με τόσο προσμονή περίμενε, θα άφηνε την τελευταία της πνοή σε ένα τραγικό δυστύχημα στο Παρίσι. Η επιστολή έγραφε: «Το δώρο σου με συγκίνησε πάρα πολύ, δεν είχα διαβάσει το βιβλιο The Celestial Prophecy (Η Ουράνια Προφητεία) και βασίζομαι σε σένα να με ειδοποιείς για αυτά τα υπέροχα βιβλία.

Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες αυτά τα Χριστούγεννα , μετά από όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει φέτος είναι θαυμάσιο που με σκέφτεσαι».
«Ελπίζω ότι το 1997 θα είναι μια ευτυχισμένη χρονιά για σένα - προσωπικά ανυπομονώ να τελειώσει το 1996!

Σου στέλνω την αγάπη μου, Simon, και ένα εγκάρδιο ευχαριστώ για το βιβλίο!». Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι η Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μόλις οκτώ μήνες μετά την αποστολή αυτού του χειρόγραφου σημειώματος. Η επιστολή αυτή θα δημοπρατηθεί από τον οίκο RR Auction με βάση τη Βοστώνη και η αξία της εκτιμάται στις 1.500 λίρες.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share