Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το πήρε μαζί της η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το επτασφράγιστο μυστικό με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και η έκτρωση

Τη νάρκωσαν και της πήραν το παιδί

7 Νοεμβρίου 2022 10:49
Το πήρε μαζί της η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το επτασφράγιστο μυστικό με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και η έκτρωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα «ματωμένο μυστικό» έκρυβε για χρόνια η σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήταν γνωστό της πάση ότι η αείμνηστη σταρ είχε σχέση με τον διάδοχο του θρόνου, Κωνσταντίνο.

Το ειδύλλιο τους έμελλε να στοιχίσει ακριβά στην Αλίκη και να την αναγκάσει να ζει με ένα μυστικό, κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη...

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του συγγραφέα, Φώτη Ζαραβέλη, η Αλίκη ήταν έγκυος στο παιδί του Κωνσταντίνου και κάτω από μια με περίεργη νάρκωση και υπό αδιευκρίνιστες και σκοτεινές συνθήκες, της πήραν το μωρό!

Ο 70χρονος σήμερα Φώτης Ζαραβέλης σπάει τον όρκο σιωπής που επιμένει ότι είχε δώσει στη μεγάλη ηθοποιό ένα πρωινό του 1960 και μέσα από 238 καυτές σελίδες του βιβλίου «Απόρρητος φάκελος Αλίκη Βουγιουκλάκη, μια ζωντανή ανθρώπινη μαρτυρία» λέει τα εξής:

Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Τους έρωτες αυτούς τους πληροφορήθηκε το παλάτι και οι άνθρωποί του οι οποίοι έλαβαν εντολή να δράσουν, αφού το πράγμα έπαιρνε επικίνδυνες διαστάσεις και έπρεπε να κοπεί μαχαίρι κάθε σχέση.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι στο κότερο, με το οποίο επέστρεφε κρυφά από τη Ρώμη η εθνική μας σταρ, συνέβη το ατύχημα με την αιμορραγία και την απώλεια τελικά του πολυπόθητου βρέφους.

Της αφαίρεσαν με ναζιστικό τρόπο το ωραιότερο δώρο της φύσης» γράφει ο συγγραφέας.

Όπως συνεχίζει και λέει, η συνέχεια είναι γνωστή καθώς την ίδια χρονιά ο Κωνσταντίνος πάει να δει την παράσταση «Οδός Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι με εκείνη να μην σηκώνεται να τον χαιρετήσει.

«Η θεατρίνα εξευτελίζει το θεσμό του διαδόχου, αφού ήταν η μόνη που δεν σηκώθηκε από τη θέση της και δεν υποκλίθηκε, απλά τον χαιρέτησε». Όλα πια έχουν τελειώσει.

Το επτασφράγιστο «ματωμένο μυστικό» της Αλίκης, έκανε τραγούδι ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης και φίλος της Αλίκης, Μάνος Χατζιδάκις: «Έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη, κανείς δεν το έχει μάθει και ποτέ δεν θα το πω….»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share