Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Αποκάλυψη «βόμβα» για Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ: Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που χώρισαν

Στο φως άγνωστες λεπτομέρειες

6 Νοεμβρίου 2022 10:26
Αποκάλυψη «βόμβα» για Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ: Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που χώρισαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιατί πήραν διαζύγιο η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ; Διαβάστε τι αποκάλυψε η Κική Σεγδίτσα για το διαζύγιό τους. Παράλληλα, δείτε εδώ την αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην κηδεία του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Η Κική Σεγδίτσα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο διαζύγιο! Η συγγραφέας ανέφερε πως υποστήριξε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ την περίοδο του διαζυγίου.

«Υποστήριξα τον Παπαμιχαήλ αναφέρει για το χρονικό του διαζυγίου. Όχι επειδή τον συγχωρούσα, αλλά επειδή τον καταλάβαινα. Η σχέση αυτή, έτσι κι αλλιώς, δεν μπορούσε να κρατήσει πολύ. Ο Παπαμιχαήλ ήταν πολύ σφιχτός στα οικονομικά και η Αλίκη ανοιχτοχέρα».

Ωστόσο, η Κική Σεγδίτσα μίλησε και για θέματα που είχαν να κάνουν με τα επαγγελματικά του λαμπερού ζευγαριού.

«Πάντα ήθελε την πρωτιά στη μαρκίζα και στη σχέση: Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ. Εκείνη, όμως, την εποχή δικαιωματικά, λόγω των πολύ σπουδαίων ερμηνειών του στο θέατρο, μπροστά έπρεπε να είναι ο Δημήτρης. Όχι ότι δεν ήταν πολύ καλή ηθοποιός η Αλίκη, αλλά ο Παπαμιχαήλ ήταν κολοσσός».

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Ο ανταγωνισμός, λοιπόν, ήταν ο λόγος που τους οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση;

«Κυρίως αυτός. Μια μέρα είχα πάει στο σπίτι τους για να πάρω συνέντευξη από τον Παπαμιχαήλ. Ήταν 10.00 το πρωί κι εκείνος ήδη έπινε κρασί. Η Αλίκη ξυπνούσε κατά τις 2.00 το μεσημέρι. «Μα, για όνομα, πίνεις από τόσο νωρίς;» του είπα και μου απάντησε: «Γιατί να μην πίνω, Κική; Ένας βασιλεύων σύζυγος είμαι».

«Αλκοολικός!»: Στη "φόρα" η αλήθεια για το άγνωστο παρελθόν του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

"Υπήρξε αλκοολικός!" Στη "φόρα" όλη η αλήθεια για το άγνωστο παρελθόν του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που κανένας δεν γνώριζε μέχρι στιγμής!

O Μάκης Δελαπόρτας, μίλησε στο παρελθόν στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του ηθοποιού και όχι μόνο!

“Τη μεγάλη δυστυχία την συνάντησα στον Κώστα Χατζηχρήστο. Όλοι όμως έχουν μια σελίδα σκοτεινή στη ζωή τους”, είπε ο Μάκης Δελαπόρτας και συνέχισε, “Θυμάμαι όταν παιζόταν το σίριαλ με τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, νομίζοντας ότι εμπλέκομαι κι εγώ σε αυτό, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν “σας παρακαλούμε δεν θέλουμε να μαθαίνουμε τίποτα που να απομυθοποιεί το ζευγάρι Αλίκη Δημήτρης”.

Ενώ δεν παρέλειψε, “Και ο Κώστας Χατζηχρήστος υπήρξε αλκοολικός, όπως και ο Δημήτρης υπήρξε. Ο Παπαμιχαήλ έπινε”.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share