Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άλλαξε εντελώς όψη και άφησε την τηλεόραση: Δείτε πώς είναι σήμερα η Λουκία από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»

Έχει γίνει άλλος άνθρωπος... μετά τον Κάλαμο

15 Οκτωβρίου 2022 13:28
Άλλαξε εντελώς όψη και άφησε την τηλεόραση: Δείτε πώς είναι σήμερα η Λουκία από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι «Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» είναι μια από τις κορυφαίες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, έχοντας προβληθεί στη συχνότητα του ΑΝΤ1 κι ένας από τους χαρακτήρες, που λατρεύαμε... να μας εκνευρίζει ήταν η ρεσεψιονίστ Λουκία Καρατζά.

Η Λουκία ήταν η κοπέλα επί της υποδοχής, στην οποία όλοι μιλούσαν με υποτιμητικό τρόπο για την εμφάνισή της, ενώ παράλληλα νευρίαζαν εξαιτίας της... λατρείας της να δίνει οδηγίες για μέρη των φυλακών Καλάμου, που όλοι γνώριζαν.

Εκτός Καλάμου... είναι μια άλλη

Η ηθοποιός που υποδύθηκε τον ρόλο της ρεσεψιονίστ Λουκίας Καρατζά ήταν η Φανή Παναγιωτίδου, η οποία εδώ και 13 χρόνια απέχει από την τηλεόραση ως ηθοποιός και εμφανίζεται κυρίως στο θέατρο, με την εύρεσή της να είναι λίγο δύσκολη λόγω social media.

Η ίδια, πάντως, δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα, που είχαμε γνωρίσει στην εν λόγω σειρά. Πριν από έξι χρόνια... δεν την αναγνωρίζαμε, καθώς μιλούσε ουγγρικά σε ένα trailer εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου, στην τελευταία της έως σήμερα εμφάνιση στη μικρή οθόνη, με μια ακόμη ηθοποιό της σειράς να έχει εξαφανιστεί.

Φανή Παναγιωτίδου θέατρο

Φανή Παναγιωτίδου σήμερα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share