Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το έλεγε για χρόνια ο Βλάσσης Μπονάτσος: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ ζηλιάρα, συναισθηματική και δινόταν...»

Τι είχε αποκαλύψει για το χωρισμό τους;

10 Οκτωβρίου 2022 09:44
Το έλεγε για χρόνια ο Βλάσσης Μπονάτσος: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ ζηλιάρα, συναισθηματική και δινόταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος έζησαν έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα, που έχει μείνει στην ιστορία. Παράλληλα, τις τελευταίες στιγμές της ηθοποιού αποκάλυψε η νύφη της, Έφη Πίκουλα.

Είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης Εβίτα και η σχέση τους, που είχε μονοπωλήσει τον Τύπο τη δεκαετία του '80, κράτησε πεντέμισι χρόνια.

Το χρονικό του έρωτα της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο

Ο Βλάσης Μπονάτσος είχε μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία το 1981. Τότε, εκείνος είχε επιστρέψει από την Αμερική, όπου ζούσε χρόνια και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ετοιμαζόταν να ανεβάσει την παράσταση Εβίτα : «Ο μαέστρος της παράστασης της πιπίλαγε το μυαλό ότι ο ρόλος του Τσε Γκε Βάρα στην Εβίτα θα μπορούσε να τον κάνει μόνο ο Μπονάτσος». Η πρώτη γνωριμία έγινε πολύ τυπικά και ο Βλάσσης Μπονάτσος πήρε τον ρόλο. «Στην πρεμιέρα βγήκε να υποκλιθεί στο κοινό το οποίο με χειροκρότησε δυνατά, ενώ η Εβίτα, Αλίκη Βουγιουκλάκη δέχτηκε λίγο λιγότερο από του Τσε. Η Βουγιουκλάκη ομολόγησε μόνη της ότι ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα της που κάποιος συνεργάτης πήρε περισσότερο χειροκρότημα από αυτήν. Τότε ξεκίνησε η ιδιαίτερη συμπάθεια διότι η Αλίκη παθιαζόταν με τους συμπρωταγωνιστές της καθώς ζούσε τον ρόλο».

Η σχέση τους άρχισε έπειτα από τέσσερις μήνες και εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα. Όπως είπε πει ο Βλάσσης Μπονάτσος, στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα γιατί η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν αυταρχική και εγωίστρια και είχε συνηθίσει να επιβάλλεται στην προσωπική της ζωή όπως έκανε και στη δουλειά: «Αυτά κάποια στιγμή κοπήκανε και σιγά σιγά άλλαζε συνήθειες, χαρακτήρα και η συμπεριφορά της προς το προσωπικό της και προς τον κόσμο».

Ο Βλάσσης Μπονάτσος, ο οποίος ήταν τραγουδιστής των Πελόμα Μποκιού και ροκάς, είχε αποκαλύψει επίσης ότι ήταν ενθουσιασμένη που γνώριζε έναν νέο άνθρωπο με άλλες συνήθειες και άλλα ιδανικά.

«Ήταν πολύ συναισθηματική και δινόταν εκατό τοις εκατό. Είχε τρομερό χιούμορ και της άρεσε να κάνει πλάκες. Παρόλο που ήταν σκληρή και εργασιομανής είχε έναν παιδικό χαρακτήρα, ήταν ζηλιάρα και ήθελε αποκλειστικότητα».

«Ήμασταν 5,5 χρόνια μαζί και χωρίσαμε φιλικά» είχε πει για τον χωρισμό τους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share