Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εξαφανίστηκε από την τηλεόραση και έγινε άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στρατής από το «Της Αγάπης Μαχαιριά»

Ήταν από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς

6 Οκτωβρίου 2022 16:00
Εξαφανίστηκε από την τηλεόραση και έγινε άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στρατής από το «Της Αγάπης Μαχαιριά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Της Αγάπης Μαχαιριά» είναι μια από τις αγαπημένες σειρές στην ιστορία του ΑΝΤ1, έχοντας λατρευτεί από το τηλεοπτικό κοινό και ετοιμαζόμενη μάλιστα, σύμφωνα με τα λόγια του Στράτου Μαρκίδη, να προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, εκεί όπου θα δούμε πώς η βεντέτα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Λεβεντογιάννηδες.

Ένας από τους χαρακτήρες, που αγαπήθηκαν σε αυτή τη σειρά, ήταν και ο Στρατής Λεβεντογιάννης, ο άνθρωπος που αποτελούσε τον άνθρωπο της οικογένειας στη Βουλή, διασφαλίζοντας την προστασία της μέσα από την υπουργική του θέση.

Στο τέλος, όμως, με το όνομα της οικογένειάς του να μπαίνει έντονα στη συζήτηση λόγω της βεντέτας, αποφάσισε να παραιτηθεί και να γυρίσει στο χωριό στην Κρήτη, για να αποτελέσει τελικά ένα ακόμη από τα θύματα, βρίσκοντας τραγικό θάνατο σε ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Η σημερινή ζωή του... Στρατή

Ο ηθοποιός που τον υποδήθηκε, ο Νίκος Ποριώτης, δεν έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση εδώ και 11 ολόκληρα χρόνια, έχοντας επικεντρωθεί στην καριέρα του στο θέατρο. Η τελευταία του εμφάνιση στη μικρή οθόνη, άλλωστε, ήταν στη σειρά «Με λένε Βαγγέλη» το 2011 και από τότε δεν τον έχουμε δει ξανά στη μικρή οθόνη.

Νίκος Ποριώτης σήμερα

Τα τελευταία χρόνια, όπως έχουμε αναφέρει, ανεβάζει κυρίως παραστάσεις στο θέατρο. Με κύρια ενασχόληση και μεράκι του τη «μαύδη κωμωδία», ο ίδιος συνεχίζει απόλυτα χαρούμενος για τη δουλειά του. Η εμφάνισή του, πάντως, έχει αλλάξει αρκετά με την πάροδο των χρόνων, με τα μαλλιά του σήμερα να έχουν ασπρίσει και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του επίσης εν μέρει να διαφοροποιούνται εξαιτίας αυτού του παράγοντα, ενώ μια... συγγενής του στη σειρά έχει εξαφανιστεί επίσης.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share