Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τίναξαν την μπάνκα: Οι 4 Έλληνες που κέρδισαν τα περισσότερα χρήματα σε τηλεπαιχνίδια!

Έτσι «νίκησαν το τέρας»

5 Οκτωβρίου 2022 13:02
Τίναξαν την μπάνκα: Οι 4 Έλληνες που κέρδισαν τα περισσότερα χρήματα σε τηλεπαιχνίδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελληνικά τηλεπαιχνίδια: Αυτοί είναι οι 4 νικητές που κέρδισαν τα περισσότερα λεφτά στα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης! Και ξεκινάμε ευθύς αμέσως με το νούμερο 1.

Δείτε επίσης: Έσπασαν καρδιές στο Deal: Η συγκινητική ιστορία πίσω από την απόφαση να αρνηθεί τις 20.000 ευρώ! (video)

Λατρεμένος «Εκατομμυριούχος», αυτή τη φορά στη ΝΕΤ. Ο πιο ‘’loser winner’’ στα χρονικά των παγκόσμιων τηλεπαιχνιδιών απαντά στην τελευταία ερώτηση. Αυτομάτως αρχίζει να κοπανιέται λέγοντας πως έκανε λάθος. Η απάντησή του όμως… ήταν σωστή. Ο Στέλιος Στεργίου κερδίζει 150.000 ευρώ και παραδόξως διατηρεί τις αισθήσεις του. Παρά το γεγονός πως μέχρι να πρασινίσει το κουτάκι είχε πρασινίσει ο ίδιος από το άγχος.

Όπως θα έλεγε και ο Αλέφαντος: τιτανοτεράστιος.

Deal. Την εποχή που το «Λεφτά υπάρχουν» ήταν περισσότερο αλήθεια παρά ευσεβής πρωθυπουργικός πόθος. Η Γωγώ Ντιλάρει, επιλέγει το σωστό πακέτο και φεύγει με 200.000 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Στο Money Drop που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Δύο παίχτες πόνταραν όλα τους τα λεφτά στο ότι ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ είχε μακρινή συγγένεια με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το αποτέλεσμα; Κέρδισαν 142.500 ευρώ.

Υπήρξε το κορυφαίο, ίσως, τηλεπαιχνίδι γνώσεων στα χρονικά της εγχώριας TV: «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τα μυαλά ισόποσα στο μπλέντερ και το τηλεκοντρόλ.

Χρειάστηκε να περάσουν 2 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο του παιχνιδιού προκειμένου να βρεθεί ο πρώτος εκατομμυριούχος, με τον Γιώργο Γεωργόπουλο να κερδίζει, τελικά, 50 εκατομμύρια δραχμές απαντώντας σωστά στην τελευταία κρίσιμη ερώτηση για το οδικό σήμα των εστιατορίων: πιρούνι- κουτάλι χιαστί.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share