Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τη Μυρτώ Πισπίνη από το «Καλημέρα Ζωή»; Πώς είναι σήμερα η σύντροφος του Θεοχάρη, 14 χρόνια μετά το τέλος της θρυλικής σειράς

Ποσό έχει αλλάξει;

4 Οκτωβρίου 2022 16:47
Θυμάστε τη Μυρτώ Πισπίνη από το «Καλημέρα Ζωή»; Πώς είναι σήμερα η σύντροφος του Θεοχάρη, 14 χρόνια μετά το τέλος της θρυλικής σειράς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόκειται για την σύντροφο του Θεοχάρη από το «Καλημέρα Ζωή», την σειρά η οποία πριν από 14 χρόνια έλαβε τέλος.

Από την πετυχημένη σειρά «Καλημέρα Ζωή», του Νίκου Φώσκολου, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό η Μυρτώ Πισπίνη. Η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση στις 26 Νοεμβρίου 1993 και αποτέλεσε τη δεύτερη καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου μετά τη Λάμψη, που είχε ξεκινήσει να προβάλλεται το 1991, με τα δύο σήριαλ να μοιράζονται κοινά στοιχεία καθώς η συνταγή ήταν δοκιμασμένη και επιτυχημένη.

πωσ-ειναι-σημερα-η-μυρτω-πισπινη-απο-το-καλημερα-ζωη-4-10

Δείτε επίσης: Δεν είναι πια ξανθιά αλλά παραμένει πανέμορφη - Αγνώριστη η Μάτα από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»

Αρχικά η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 παρουσίαζε την παράλληλη ζωή δυο οικογενειών, της πλούσιας και ισχυρής οικογένειας Άρχου, και της οικογένειας του αστυνόμου Στάθη Θεοχάρη. Το 2000 η οικογένεια Άρχου παύει να υπάρχει και το σενάριο εστιάζει στην οικογένεια Θεοχάρη μέχρι τους τίτλους τέλους της της σαπουνόπερας.

Τον Μάρτιο του 2006, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 αποφάσισε να κλείσει ο κύκλος της σειράς πριν ακόμα λήξει η 13η σεζόν, διότι η τηλεθέαση δεν ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η «Μαριάννα Θεοχάρη» η ηρωίδα της σειράς που ερμήνευε η Μυρτώ Πισπινή παρέμεινε στο θρυλικό σήριαλ μέχρι το φινάλε αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

πωσ-ειναι-σημερα-η-μυρτω-πισπινη-απο-το-καλημερα-ζωη-4-10

Η Μυρτώ Πισπινή είχε πει: «Ήμουν τυχερή γιατί είχα δεκατρία χρόνια σταθερή δουλειά. Απ’ την άλλη, το καθημερινό σίριαλ είναι δύσκολο. Δεν θα το ξανάκανα» είχε δηλώσει στην τελευταία της συνέντευξη. Η Μυρτώ Πισπινή παραμένει ενεργή θεατρικά ενώ διδάσκει σε δραματική σχολή. Φέτος υποδύεται τη Sirley Valentine θέατρο ” Έναστρον” ενώ η ίδια έχει κάνει και τη σκηνοθεσία.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share