Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έκανε στροφή στη ζωή της αλλά όχι και στην υποκριτική: Αγνώριστη σήμερα η γυναίκα-σύμβολο των 80's Σία Φαράκη - Η ομοιότητα με τον κούκλο γιο της

Έχει φύγει από την Αθήνα και συνεχίζει να παίζει σε παραστάσεις

2 Οκτωβρίου 2022 14:27
Έκανε στροφή στη ζωή της αλλά όχι και στην υποκριτική: Αγνώριστη σήμερα η γυναίκα-σύμβολο των 80's Σία Φαράκη - Η ομοιότητα με τον κούκλο γιο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δεκαετία του 1980 ανέδειξε πολλές γυναίκες ηθοποιούς, που αποτέλεσαν ερωτικά σύμβολα και η Σία Φαράκη ήταν, δίχως αμφιβολία, μία από αυτές τις περιπτώσεις, παίζοντας τότε σε πολλές βιντεοταινίες.

Η ίδια είχε ξεχωρίσει για την απαράμιλλη ομορφιά της και το τρομερά σαγηνευτικό της βλέμμα. Το κοινό τη θυμάται από πολλές παραγωγές, με κορυφαίες το «The Κόπανοι», το «Ράκος νο. 14 και ο πρώτος μπουνάκιας» και πολλές ακόμη, όπου την είχαμε θαυμάσει.

Τα τελευταία αρκετά χρόνια, όμως, η Σία Φαράκη έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο, ενώ παράτησε και την Αθήνα μαζί με το σύζυγο και το γιο της, ώστε να εγκατασταθούν μονίμως στα Τρίκαλα, όπου μάλιστα ο άνδρας της, Ηλίας Παπανικολάου, είναι αντιδήμαρχος.

Η απόφαση να φύγει από την Αθήνα και η νέα της ζωή

«Αποφασίσαμε με τον Ηλία να ζήσουμε στα Μεγάλα Καλύβια για να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και δεν το μετανιώσαμε. Σίγουρα για μένα ήταν μια τεράστια αλλαγή και μου πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ.

Σία Φαράκη Τρίκαλα

Οι διαφορές με τη ζωή στη μεγαλούπολη είναι μεγάλες, εδώ δεν μπορείς να μείνεις στην ανωνυμία, αλλά οι ρυθμοί της ζωής είναι πιο χαλαροί, πιο ανθρώπινοι. Όταν επιλέγεις ένα τόπο για να ζήσεις (που είναι πιο σημαντικό ) πρέπει να βλέπεις τα θετικά αποτελέσματα. Την επαφή με τους ανθρώπους και την καλοσύνη τους. Είμαι πολύ χαρούμενη που εγώ – το ξενάκι- βρήκα μια αγκαλιά να με περιμένει και που το παιδί μου μεγαλώνει υγιεινά, ξέγνοιαστα και κάνει πράξη, –όχι απλά διδάσκεται- τις αξίες της ζωής», εξομολογήθηκε η ίδια προ ετών στο trikaladay.gr, με μια άλλη «εκρηκτική» γυναίκα που είχαμε γνωρίσει στην τηλεόραση να είναι επίσης διαφορετική.

Σία Φαράκη σήμερα

Η ίδια, πάντως, μόνο που δεν έχει αφήσει τελικά την υποκριτική. Ίσα ίσα πρωταγωνιστεί στα καλλιτεχνικά δρώμενα των Τρικάλων, εργαζόμενη στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης «Μαίρη Ραζή» και πραγματοποιώντας παραστάσεις, με τελευταίες τις «Τρύπες του Βουλευτή» στο πνευματικό κέντρο της πόλης.

Σία Φαράκη παράσταση

Ο γιος της, πάντως, της έχει μοιάσει εκπληκτικά, έχοντας πάρει από την ομορφιά της και εντυπωσιάζοντας, με τον ίδιο μάλιστα πρόσφατα να τελειώνει το σχολείο και να περνά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Σία Φαράκη γιος

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share