Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είχε ένα μεγάλο μειονέκτημα που...»

«Δεν μπόρεσα να την ψυχολογήσω ποτέ»

1 Οκτωβρίου 2022 13:07
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είχε ένα μεγάλο μειονέκτημα που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Παπάζογλου βρέθηκε πριν καιρό καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για την Αλίκη Βουγιούκλακη και τη στήριξη που του πρόσφερε. Παράλληλα, δείτε τι είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τον πατέρα του, Δημήτρη.

Ο γνωστός χορογράφος, μεταξύ άλλων μίλησε για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη περιγράφοντας την γνωριμία και τη αλλά και τη συνεργασία τους.

«Για την Αλίκη έχω πει πάρα πολλά πράγματα, ήταν η μοίρα μου. Αν δεν ήταν η Αλίκη δεν θα είχα έρθει σε αυτό τον καναπέ με το μπλε βελούδο να κάθομαι να μιλάω σε εσάς. Ρίσκαρε μαζί μου, όταν ήμουν ένα παιδάκι που ήρθε άγνωστο και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω την Εύθυμη χήρα σε μια τεράστια παράσταση. Με την μόνη διαφορά ότι εγώ την Εύθυμη Χήρα την είχα χορέψει στην όπερα της Βέρνης, που ήμουν χορευτής και την είχα δει σε ένα υπερθέαμα και το ήξερα το έργο», είπε αρχικά ο χορογράφος.

«Δεν μπόρεσα να ψυχολογήσω ποτέ την Βουγιουκλάκη. Την Αλίκη δεν την έλεγες την καλύτερη χορεύτρια του κόσμου, όχι. Είχε ένα μεγάλο μειονέκτημα που την έκανε να την αμφισβητούν σαν ταλέντο. Δεν είχε ρυθμό» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Παλάτι το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Δείτε το εσωτερικό με το κρεβάτι...γήπεδο

Αυτό είναι το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που ο θάνατος της δεν την άφησε να το χαρεί. Δείτε το απίστευτο εσωτερικό του με το κρεβάτι... γήπεδο στο υπνοδωμάτιο της.

Το κουδούνι της ηθοποιού στην είσοδο, έγραψε απλώς "Αλίκη", αφού όλοι γνώριζαν το όνομα της και πως στην πολυκατοικία έμενε το αστέρι του ελληνικού κινηματογράφου. Το σπίτι είχε αγοραστεί από την Αλίκη Βουγιουκάκη, στις αρχές της δεκαετίας του 1960 από τα έσοδα της πρώτης πανελλαδικής περιοδείας της, η οποία είχε σπάσει ταμεία ανά τη χώρα, κάνοντας ρεκόρ εισπράξεων.

Υπήρχαν βέβαια και ψίθυροι που ήθελαν το διαμέρισμα ως ένα από τα ανταλλάγματα που της είχε δώσει η Φρειδερίκη, για να εγκαταλείψει το φλερτ με το διάδοχο Κωνσταντίνο. Στην οδό Στησιχόρου μετακόμισε το 1965, μετά το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Το διαμέρισμα επιπλώθηκε σε μοντέρνο για την εποχή στιλ, όλο σουηδικό ξύλο, δερμάτινους καναπέδες και νεωτερισμούς. Centerpiece το μπαρ, ενώ το κρεβάτι του ζευγαριού με τη γαλάζια ταπετσαρία ήταν μάλλον πιο κλασικό από την υπόλοιπη επίπλωση και παρέπεμπε στην επίσης γαλάζια κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Το σπίτι ωστόσο, δεν το χάρηκε όπως θα ήθελε. Με το που μετακόμισε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ξεκίνησαν οι καβγάδες -δείτε εδώ μια αποκάλυψη για τη σχέση τους- και στη συνέχεια ήρθε το διαζύγιο τους. Μια φωτιά που ξέσπασε επίσης, την είχε κάνει να το φτιάξει από την αρχή.

Δείτε το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share