Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

Σούσουρο με Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο νόθος γιος με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο και ο κρυφός ρόλος του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη νόθο γιο με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο;

30 Σεπτεμβρίου 2022 09:08
Σούσουρο με Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο νόθος γιος με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο και ο κρυφός ρόλος του Γιάννη Παπαμιχαήλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περίεργα πράγματα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον αγνοούμενο έως τώρα γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη που φέρεται να είχε αποκτήσει από με τον πρώην βασιλιά Κωνσταντίνο.

Γνωστός επιχειρηματίας, ισχυρίζεται βάσει συμβολαιογράφων, ότι είναι ο νόθος γιος που έκανε ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην Ιταλία.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο νόθος γιος με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο και ο κρυφός ρόλος του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι τον αναγνώρισε ο Γλύκξμπουργκ, και βοηθά τον Γιάννη Παπαμιχαήλ οικονομικά.

Βέβαια η Αλίκη Βουγιουκλάκη φαίνεται είχε μιλήσει για μια εγκυμοσύνη τον καιρό εκείνο στην οποία όμως δόθηκε τέρμα όταν άρχισε να μαθαίνεται η σχέση της με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο; Tί είναι αλήθεια και τι ψέματα;

"Τη λυπόμουν...": Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη ζωή αλλά και την καθημερινότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκης! Η διάσημη ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα, πριν καιρό έδωσε μια συνέντευξη και δεν έλειψε η αναφορά της στην εθνική μας σταρ.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς δήλωσε η ίδια:

"Η Αλίκη μου έλεγε να πηγαίνουμε μαζί να ψωνίζουμε ρούχα. Με την Αλίκη δεν ήμασταν φίλες, δεν ταιριάζαμε, ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν ήταν φίλη μου, αλλά με εκτιμούσε και την εκτιμούσα. Λυπόμουν βαθιά που ένα τόσο ταλαντούχο παιδί ήθελε να γίνει σούπερ σταρ. Τα κατάφερε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ευτυχισμένη", είχε πει η Μέλπω Ζαρόκωστα. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, δείτε εδώ τι αποκαλύφθηκε για τις αποβολές της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share