Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απομακρύνθηκε από την οθόνη και τώρα συμμετέχει σε μεγάλη σειρά του Alpha: Αγνώριστος ο καμεραμάν του Τηλεβόα του Παύλου Ορκόπουλου από το «Παρά Πέντε»

Δεν τον αναγνωρίσαμε καν!

29 Σεπτεμβρίου 2022 11:21
Απομακρύνθηκε από την οθόνη και τώρα συμμετέχει σε μεγάλη σειρά του Alpha: Αγνώριστος ο καμεραμάν του Τηλεβόα του Παύλου Ορκόπουλου από το «Παρά Πέντε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Παρά Πέντε» ανέδειξε ουκ ολίγες προσωπικότητες, που ποτέ δεν ξεχάσαμε, αλλά και άλλες που αναρωτηθήκαμε ποια ήταν στη συνέχεια η πορεία τους, με μια από αυτές τις περιπτώσεις να είναι ο καμεραμάν του Τηλεβόα, του καναλιού που είχε ο Παύλος Ορκόπουλος στην ιστορική σειρά του Mega.

Ο Τζακ ήταν ο μόνος εικονολήπτης του σταθμού, αλλά ουσιαστικά εξελίχθηκε σε παιδί... για όλες τις δουλειές, συμμετέχοντας και στις εκπομπές του Τηλεβόα, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της Φρίντας και προσφέροντας επίσης γέλιο με τη σειρά του, με άλλο χαρακτήρα της σειράς επίσης να έχει αλλάξει.

Η πραγματική δουλειά... πίσω από τις κάμερες και οι ρόλοι του σε μεγάλες σειρές

Ο άνθρωπος που τον υποδύθηκε, ο Σταμάτης Πατρώνης, δεν είχε ως βασική δουλειά του την υποκριτική. Η δουλειά του, άλλωστε, είναι κατά κύριο λόγο πίσω από τις κάμερες, αφού στην πραγματικότητα είναι σκηνοθέτης, έχοντας εργαστεί είτε ως βασικός είτε ως βοηθός σε πολύ μεγάλες σειρές, παίζοντας ενίοτε όπου χρειαζόταν.

Ο ίδιος, άλλωστε, έχει συμμετάσχει με πιο μεγάλο ρόλο στις «Σαββατογεννημένες», υποδυόμενος τον σκηνογράφο, που στο τέλος πραγματοποιεί σχέση με την Τάμη, ενώ επίσης τον έχουμε δει, κυρίως σε ρόλο σκηνοθέτη, στις «Άγριες Μέλισσες», το «Σόι σου» και τις «Σέρρες» πιο πρόσφατα.

Εσχάτως, μάλιστα, σκηνοθετεί τον «Παράδεισο των Κυριών», την νέα σειρά του Alpha. Ο Σταμάτης Πατρώνης, πάντως, εμφανισιακά έχει αλλάξει αρκετά, με τα χρόνια να έχουν περάσει και αυτό να αποτυπώνεται πάνω του, έχοντας πολύ περισσότερα γκρίζα μαλλιά, αν και συνεχίζει στην τηλεόραση, έστω και πέραν της οθόνης, ακάθεκτος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share