Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η πρώτη νύχτα του γάμου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τα χαστούκια! Αποκαλύψεις σοκ για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Όλα όσα δεν ξέρατε!

2 Σεπτεμβρίου 2022 14:43
Η πρώτη νύχτα του γάμου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τα χαστούκια! Αποκαλύψεις σοκ για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν ξέρατε για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ που θα σας σοκάρουν! Την πρώτη νύχτα του γάμου του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη εκείνος την χαστούκισε!

Την αποκάλυψη την έκανε μια πολύ καλή τους φίλη! Εικόνες θλίψης και εγκατάλειψης στον τάφο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Ήταν ένας θυελλώδης έρωτας που είχε όμως και συγκρούσεις και καβγάδες. Στο αφιέρωμα που έγινε σε γνωστό περιοδικό αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές της κοινής ζωής της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, από την Κική Σεργδίτσα, την Ελληνίδα δημοσιογράφο, σεναριογράφο, που γνώριζε προσωπικά το πασίγνωστο ζευγάρι.

«Η Αλίκη όπως, μου είπε η ίδια, την πρώτη νύχτα του γάμου έφαγε ένα μπατσάκι. Ο Δημήτρης δεν μπορούσε ποτέ του να χωνέψει ότι η Αλίκη ήταν πιο γνωστή από εκείνον. Αυτό τον έτρωγε και γινόταν αυτοκαταστροφικός»

Η πρώτη νύχτα του γάμου και τα χαστούκια! Αποκαλύψεις σοκ για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Και συνέχισε λέγοντας: «Μια μέρα είχα πάει στο σπίτι τους για να πάρω συνέντευξη από τον Παπαμιχαήλ. Ήταν 10 το πρωί και εκείνος ήδη έπινε κρασί. Η Αλίκη ξυπνούσε κατά τις 2 το μεσημέρι. “Μα, για όνομα, πίνεις από τόσο νωρίς;” του είπα και μου απάντησε: “Γιατί να μην πίνω, Κική; Ένας βασιλεύων σύζυγος είμαι”. Και αυτό ακριβώς θεωρούσε ότι ήταν. Ο σύζυγος της βασίλισσας».

Ο αθεράπευτος έρωτας του Δημήτρη Παπαμιχαήλ για την Αλίκη τον έκανε να πίνει και να θυμώνει!

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν μια ζωή μέχρι το τέλος ερωτευμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Γιατί όμως εκείνος έπινε και νευρίαζε πολύ εύκολα;

Ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος που είχε ζήσει από πολύ κοντά τόσο την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όσο και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ,μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, "Όλα Καλά":

« Με πήρε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και με έκανε παρτενέρ δίπλα της, με καθιέρωσε πρωταγωνιστή. Της χρωστάω πάρα πολλά. Γενναιόδωρη, γενναιόψυχη… Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τη Βουγιουκλάκη.

Η πρώτη νύχτα του γάμου και τα χαστούκια! Αποκαλύψεις σοκ για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχαμε πιο κοινά χνώτα. Κάναμε παρέα και μέχρι το τέλος της ζωής του έλεγε -το λέει και η Νάντια Μουρούζη- ότι ήμουν από τους λίγους φίλους που θεωρούσε ότι είχε. Δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έπινε, θύμωνε και έλεγε πολλά γι’ αυτήν, αλλά ουαί κι αλίμονο αν τολμούσε άλλος να πει άσχημη κουβέντα για την Αλίκη! Τον είχε φάει»!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share