Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον γιο της Γιάννη

Θα συγκινηθείτε!

19 Αυγούστου 2022 19:50
Σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον γιο της Γιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ εκτός από διάσημοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί ήταν και δύο ευτυχισμένοι γονείς.

Πρόσφατα, μια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ από τη βάφτιση του γιου τους, Γιάννη Παπαμιχαήλ είδε το φως της δημοσιότητας.

Παράλληλα, αυτός είναι ο γόης που αρνήθηκε να παντρευτεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη και δεν το μετάνιωσε ποτέ.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφερε στον κόσμο τον Γιάννη Παπαμιχαήλ το 1969 και περίπου δύο χρόνια μετά το τάμα που είχε κάνει επισκέφθηκε το νησί της Τήνου ξανά.

Όπως έχει αναφερθεί σε πολλά δημοσιεύματα στο παρελθόν, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε κάνει τάμα στην Παναγιά της Τήνου και αφού κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί της επέστρεψε στο νησί, όπου έγινε και η βάφτιση.

Τώρα, η φωτογραφία από τη βάφτιση στην Τήνο δημοσιεύθηκε στο Instagram από το επίσημο προφίλ του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και οι διαδικτυακοί φίλοι έδειξαν μέσα από τα σχόλια τον ενθουσιασμό τους.

Δείτε τη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στη βάφτιση του γιου τους:

Η Αλίκη ήταν πιο μεγάλη: Εσύ ήξερες τη διαφορά ηλικίας Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ;

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ θα είναι πάντοτε ένα από τα πιο «θρυλικά» ζευγάρια του σινεμά και αναφορικά με τις ελληνικές διασημότητες, με τους δύο να γράφουν τη δική τους ιστορία στον κινηματογράφο και... στην αγάπη.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 18/1/1965, όντες νωρίτερα συμφοιτητές στη Δραματική Σχολή. Ο Παπαμιχαήλ -όπως η ίδια εξομολογήθηκε αργότερα- ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Κουμπάροι ήταν ο Βίκτωρ Μιχαηλίδης, ο Θεοφάνης Δαμασκηνός και ο Δημήτρης Μακρίδης. Το γλέντι που ακολούθησε άφησε εποχή.

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε πολλά κινηματογραφικά και θεατρικά έργα, από τα πιο εμπορικά και πετυχημένα στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Στις 4 Ιουνίου 1969 γεννήθηκε ο γιος τους, Γιάννης. Στις 5 Ιουλίου 1975 οι δύο ηθοποιοί πήραν διαζύγιο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, με ένα ειδύλλιο της ηθοποιού να αποκαλύπτεται πρόσφατα.

Η διαφορά ηλικίας που ελάχιστοι θα φαντάζονταν

Ποια, όμως, ήταν η διαφορά ηλικίας των δύο πρωταγωνιστών; Σίγουρα πολλοί θα θεωρούν πως ίσως ο Παπαμιχαήλ θα ήταν πιο μεγάλος, αλλά τελικά έχουν μόνο λίγες μέρες διαφορά και πιο μεγάλη είναι η Αλίκη, που γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1934. Ακριβώς 40 μέρες μετά, στις 29 Αυγούστου, γεννήθηκε και ο παντοτινός της έρωτας, σε μια λεπτομέρεια που ελάχιστοι θυμούνται.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share