Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διέρρευσε 5 χρόνια μετά τον θάνατο της: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη

Με την κόρη της Μάρθα όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί!

19 Αυγούστου 2022 07:58
Διέρρευσε 5 χρόνια μετά τον θάνατο της: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν χθες Πέμπτη 18 Αυγούστου από το θάνατο της μεγάλης πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου Ζωής Λάσκαρη. Παράλληλα, λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται τη θρυλική εμφάνιση της Ζωής Λάσκαρη στις Κάννες με το διχτυωτό φόρεμα.

Η σπουδαία ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στις 18 Αυγούστου του 2017, ενώ βρισκόταν στην εξοχική της κατοικία στο Πόρτο Ράφτη. To studio που φέρει το όνομα του προσωπικού φωτογράφου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και άλλων διασημοτήτων της εποχής και διαχειρίζεται το πολύτιμο αρχείο του με τα σπάνια στιγμιότυπα δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μία αδημοσίευτη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη με την κόρη της Μάρθα, όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί.

«5 χρόνια χωρίς την Ζωή Λάσκαρη. Στην αδημοσίευτη φωτογραφία την φωτογραφίζει ο Κλεισθένης με την κόρη της Μάρθα», γράφει στη λεζάντα η ανάρτηση.

Η Μάρθα ήταν εκείνη που βρήκε τη μητέρα της νεκρή στο Πόρτο Ράφτη. Βλέποντας πως δεν αντιδρούσε, παρά τις προσπάθειές της, κάλεσε αμέσως τον γιατρό, ο οποίος και διαπίστωσε τον θάνατο της μεγάλης ηθοποιού.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σπάνιο ντοκουμέντο: Το τρυφερό φιλί Ζωής Λάσκαρη με τη Μαρινέλλα στο στόμα

Μια φωτογραφία της Μαρινέλλας με τη Ζωή Λάσκαρη από το ’90 δημοσιεύθηκε στα social media. Τόσο η Ζωή Λάσκαρη, όσο και η Μαρινέλλα ήταν και είναι δύο σπουδαίες γυναίκες του χώρου του θεάματος ενώ τα ονόματά τους έχουν χαραχθεί στο μυαλό του κοινού. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιος είναι ο μισθός που έπαιρνε η Ζωή Λάσκαρη.

Η Ζωή Λάσκαρη, ήταν μια από τις πιο γνωστές σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, ερμήνευσε ρόλους και στάθηκε στο θεατρικό σανίδι ενώ χαρακτηρίστηκε -εκτός από μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες- και μια από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Όσο για τη Μαρινέλλα, η πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο είναι αναμφισβήτητα λαμπρή. Με εμφανίσεις, αξέχαστες ερμηνείες και πολλές κυκλοφορίες τραγουδιών και άλμπουμ, θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου.

Οι δύο γυναίκες είχαν πολλά κοινά και πρωτίστως είχαν την αγάπη τους η μια για την άλλη. Η φιλία που τις έδενε ήταν δυνατή και μάλιστα το φως της δημοσιότητας είδε μια φωτογραφία τους, στην οποία αγκαλιασμένες φιλιούνται στο στόμα.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από τον συλλέκτη Χρήστο Κωνσταντίνου, στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και μάλιστα έδωσε μερικές πληροφορίες για τη σχέση των δύο γυναικών στους διαδικτυακούς του φίλους.

Μεταξύ άλλων έγραψε: «Οι δύο αγαπημένες καλλιτέχνιδες μπορεί να μην συνεργάστηκαν ποτέ σε κάποια ταινία η θεατρική παράσταση. Ωστόσο τους έδενε μια φιλία αρκετών ετών και κατά κάποιον τρόπο και ο Τόλης Βοσκόπουλος, αφού εκείνος το 1973 λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Ζωή Λάσκαρη ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την Μαρινέλλα.»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη με την Μαρινέλλα να φιλιούνται στο στόμα:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share