Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Γιάννο Φατσέα από το «Καφέ της Χαράς»; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο... μπαμπάς του Βαγγέλη

Διαφορετικός με τον χρόνο να έχει περάσει...

18 Αυγούστου 2022 13:32
Θυμάστε τον Γιάννο Φατσέα από το «Καφέ της Χαράς»; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο... μπαμπάς του Βαγγέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Καφέ της Χαράς» είχε κερδίσει όσο ελάχιστες σειρές το τηλεοπτικό κοινό, κάνοντας «θραύση» στα χρόνια προβολής του στον ΑΝΤ1, με ορισμένα επεισόδια να έχουν ρετρό χαρακτήρα.

Ο λόγος γίνεται για τα επεισόδια, όπου επιχειρούσαν ο Βαγγέλης Φατσέας και η Σταυρούλα να διαπιστώσουν, αν είχαν για κοινό πατέρα τον Εμμανουήλ Πώποτα, κάτι που θα σήμαινε πως ο γάμος τους θα ήταν ένα σκάνδαλο για ευνόητους λόγους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αλλά φυσικά είδαμε μια μεταφορά πολλά χρόνια πίσω με άφθονο γέλιο, με τη μητέρα του Περίανδρου να είναι και σήμερα εντυπωσιακή.

Ανάμεσα σε άλλους, είδαμε ως χαρακτήρα και τον Γιάννο Φατσέα, βιολογικό πατέρα του Βαγγέλη, όπως αποδείχθηκε, ο οποίος έμαθε στο γιο του να είναι... λαμόγιο, ενώ φυσικά του δίδαξε τα εκπληκτικά ελληνικά, με τα οποία μάθαμε τον χαρακτήρα αυτόν.

Η σημερινή εμφάνιση του... Γιάννου Φατσέα και η μεγάλη αγάπη για το θέατρο

Το ρόλο έπαιζε ο Γιάννης Πολιτάκης, ένας ηθοποιός με συμμετοχή σε αμέτρητες σειρές, όπως η «Πολυκατοικία», το «Παρά Πέντε», τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», οι «Δύο Ξένοι» και πολλές άλλες, στις περισσότερες εκ των οποίων με ειδικές συμμετοχές, καθώς την ίδια ώρα δεν αποχωρίστηκε ποτέ το θέατρο.

Ο ίδιος σήμερα έχει αλλάξει σε ένα βαθμό, με τα χρόνια να έχουν περάσει, αν και δεν είναι σπουδαία η διαφορά στην εμφάνισή του, εξαιρώντας τα γένια που έχει αφήσει και με τα οποία τελευταία φορά εμφανίστηκε στην «Φαμίλια» του ΑΝΤ1. Ο Γιάννης Πολιτάκης συνεχίζει να συμμετέχει στο θέατρο και να πραγματοποιεί δράσεις γύρω από αυτό.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share