Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπάνιο ντοκουμέντο: Το τρυφερό φιλί Ζωής Λάσκαρη με τη Μαρινέλλα στο στόμα

Δείτε τη φωτογραφία

15 Αυγούστου 2022 17:01
Σπάνιο ντοκουμέντο: Το τρυφερό φιλί Ζωής Λάσκαρη με τη Μαρινέλλα στο στόμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φωτογραφία της Μαρινέλλας με τη Ζωή Λάσκαρη από το ’90 δημοσιεύθηκε στα social media. Τόσο η Ζωή Λάσκαρη, όσο και η Μαρινέλλα ήταν και είναι δύο σπουδαίες γυναίκες του χώρου του θεάματος ενώ τα ονόματά τους έχουν χαραχθεί στο μυαλό του κοινού.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιος είναι ο μισθός που έπαιρνε η Ζωή Λάσκαρη.

Η Ζωή Λάσκαρη, ήταν μια από τις πιο γνωστές σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, ερμήνευσε ρόλους και στάθηκε στο θεατρικό σανίδι ενώ χαρακτηρίστηκε -εκτός από μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες- και μια από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Όσο για τη Μαρινέλλα, η πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο είναι αναμφισβήτητα λαμπρή. Με εμφανίσεις, αξέχαστες ερμηνείες και πολλές κυκλοφορίες τραγουδιών και άλμπουμ, θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου.

Οι δύο γυναίκες είχαν πολλά κοινά και πρωτίστως είχαν την αγάπη τους η μια για την άλλη. Η φιλία που τις έδενε ήταν δυνατή και μάλιστα το φως της δημοσιότητας είδε μια φωτογραφία τους, στην οποία αγκαλιασμένες φιλιούνται στο στόμα.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από τον συλλέκτη Χρήστο Κωνσταντίνου, στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και μάλιστα έδωσε μερικές πληροφορίες για τη σχέση των δύο γυναικών στους διαδικτυακούς του φίλους.

Μεταξύ άλλων έγραψε: «Οι δύο αγαπημένες καλλιτέχνιδες μπορεί να μην συνεργάστηκαν ποτέ σε κάποια ταινία η θεατρική παράσταση. Ωστόσο τους έδενε μια φιλία αρκετών ετών και κατά κάποιον τρόπο και ο Τόλης Βοσκόπουλος, αφού εκείνος το 1973 λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Ζωή Λάσκαρη ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την Μαρινέλλα.»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη με την Μαρινέλλα να φιλιούνται στο στόμα:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share