Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

Δείτε πώς είναι σήμερα η μικρή "Όλια" από τη Λένη! Με τι ασχολείται;

Εξακολουθεί να είναι πανέμορφη!

15 Αυγούστου 2022 15:56
Δείτε πώς είναι σήμερα η μικρή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την μικτή χαριτωμένη Όλια, από την επιτυχημένη σειρά του Mega, "Λένη", με την Κάτια Δανδουλάκη; Πώς είναι σήμερα άραγε η κατά κόσμον Δήμητρα Δουμένη και με τι ασχολείται;

Με την ευκαιρία δείτε εδώ πως είναι σήμερα πως είναι σήμερα η Πωλέττα από την «Νταντά».

Την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά "Λένη", όπου ξεκίναγε με το χαρακτηριστικό τραγούδι όπου όλοι μας θυμόμαστε μέχρι σήμερα "τρέχει τρέχει τρέχει το νερό, τρέχει το νερό στο αυλάκι".

Στην σειρά υποδύονταν την μικρή Όλια, την οποία, η Ελένη (Κάτια Δανδουλάκη), βρίσκει στο port baggage επιστρέφοντας στην Αθήνα. Η Ελένη προσπαθεί να μιλήσει με την Όλια και να μάθει πως βρέθηκε εκεί και ποιοι είναι οι γονείς της. Η μικρή αρχικά δεν μιλάει καθόλου. Όμως η Όλια είναι αυτό που έψαχνε η Ελένη στη ζωή της, το παιδί που ποτέ δεν είχε και θα της γνωρίσει ένα καινούργιο κόσμο. Οι δυο τους θα μείνουν μαζί δημιουργώντας μία δυνατή σχέση. Όταν κάποια στιγμή εμφανιστεί η πραγματική μητέρα της Όλιας, η Ελένη θα κάνει τα πάντα για να μην τη χάσει καθώς τα συναισθήματά της για αυτήν είναι τόσο δυνατά.

Πάμε να δούμε όμως πως είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Δήμητρα Δουμένη;

Η Δήμητρα Δουμένη έχει μεγαλώσει σήμερα και έχει γίνει μια πολύ όμορφη γυναίκα. Έχει αλλάξει εντελώς τα μαλλιά της και ακολουθεί ένας εντελώς διαφορετικό επάγγελμα.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγικά και Ψυχολογία (ΦΠΨ), στο Καποδιστριακό, ενώ παράλληλα, ασχολείται με την όπερα και το πιάνο, τα οποία αγαπά πάρα πολύ και θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά.

Δείτε εδώ πως είναι σήμερα η μικρή Όλια

Δείτε πως είναι σήμερα η μικρή 'Όλια' από τη Λένη; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Δείτε εδώ την Δήμητρα Δουμένη όταν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πριν από μερικά χρόνια

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share