Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Είχε αρραβωνιαστεί τον...»: Αποκάλυψη «βόμβα» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Ο αρραβώνας που έρχεται για πρώτη φορά στο φως!

12 Αυγούστου 2022 14:37
«Είχε αρραβωνιαστεί τον...»: Αποκάλυψη «βόμβα» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα γνωστή ηθοποιός έκανε μία αποκάλυψη που κανείς στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου δε γνώριζε! Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο παθιασμένος έρωτας της ηθοποιού με τον Βλάση Μπονάτσο και οι τρυφερές τους φωτογραφίες!

Η Μαίρη Βιδάλη είπε: «Επειδή είσαι πολύ μικρή δεν άκουσες ή δεν κατάλαβες ή κόψανε τη συνέντευξη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη τότε ήταν αδερφή μου, είχα αρραβωνιαστεί τον αδελφό της, γι’ αυτό προτίμησα να κρατήσω την συγγενική σχέση και να μην αναμίξω την επαγγελματική, να μην παίξω μαζί της. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία της στη ζωή μου.»!

Μαίρη Βιδάλη

Σπάνιο ντοκουμέντο: Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ σε πρόβα! (video)

Μοναδικό ντοκουμέντο αποτελεί το απόσπασμα από τις πρόβες της παράστασης «Θεατρίνα» που είχαν ανεβάσει το 1977, ο Δημήτρης Παπαμιχάλη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μία «κλεφτή» ματιά στο θέατρο μιας άλλης εποχής, στην οποία οι πρωταγωνιστές αποκτούσαν… θεϊκές διαστάσεις:

Δείτε το απόσπασμα από τις πρόβες:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πόσαααααα; Δεν φαντάζεστε τι μισθό έπαιρνε για κάθε της ταινία!

Ο μισθός που έπαιρνε από την Φίνος Φιλμ η Ζωή Λάσκαρη, αλλά και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, αναφέρεται στο αφιέρωμα που φιλοξένησε πρόσφατο γνωστό περιοδικό για την ηθοποιό. Πόσα χρήματα όμως έπαιρνε η Αλίκη Βουγιουκλάκη; Η αποκάλυψη που θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!

«Η Ζωή Λάσκαρη πληρωνόταν από τη Φίνος Φιλμ με μηνιάτικο. Συνολικά, τον χρόνο αμειβόταν με 260.000 δραχμές. Αμοιβή μικρότερη από της Αλίκης που πληρωνόταν 500.000 δραχμές την ταινία και από του Κώστα Βουτσά, που αμειβόταν με 300.000 δραχμές ανά ταινία. Αντιθέτως, κέρδιζε περισσότερα από την Χρονοπούλου και την Καραγιάννη που έπαιρναν 80.000 δραχμές ανά ταινία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share