Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον Άρη Μπακόπουλο από την «Νταντά»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Παραμένει γοητευτικός αν και ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του...

11 Αυγούστου 2022 12:28
Θυμάστε τον Άρη Μπακόπουλο από την «Νταντά»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «Νταντά» έγραψε την ιστορία της στη διετία 2003-2005, που προβλήθηκε στο Mega, με την ιστορία της Μαίρης Παπαδάκη και του Άρη Μπακόπουλου να είναι από τις πιο ρομαντικές, που έχουμε δει, αποτελώντας προσαρμογή της αμερικανικής σειράς «The Nanny».

Ο Κώστας Αποστολίδης, ειδικά, λατρεύτηκε ως ο γοητευτικός χήρος θεατρικός επιχειρηματίας της σειράς, με τον ίδιο να διακρίνεται για την υποκριτική του ικανότητα και, φυσικά, την αρρενωπή του φωνή, ενώ και η Ναταλία από την ίδια σειρά παραμένει μια κούκλα.

Η σημερινή εικόνα του Κώστα Αποστολίδη

Πού βρίσκεται σήμερα, όμως; Ο Κώστας Αποστολίδης ανέκαθεν προτιμούσε να κρατά χαμηλό προφίλ ως προς την μέσα ενημέρωσης, κάνοντας σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, με την παρουσία του να είναι τακτική κυρίως μέσα από την δουλειά του στην τηλεόραση.

Κώστας Αποστολίδης παραλία

Ο Κώστας Αποστολίδης είχε κάνει το 1997 έναν πρώτο γάμο. Παρότι γενικότερα φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως η πρώτη του σύζυγος είναι μια Ελληνοαμερικανίδα δικηγόρος, με το όνομα Στέφανι, με την οποία γνωρίστηκαν το 1995.

Κώστας Αποστολίδης σήμερα

Πάντως, ο ίδιος δηλώνει ευτυχισμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, την Άννα Αγγελοπούλου -κόρη του αείμνηστου σκηνοθέτη Θεόδωρου Αγγελόπουλου- με την οποία έκανε τον δεύτερο γάμο του το 2007. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού είχε δηλώσει σχετικά:

«Μια σύντροφος που είναι πρωταγωνίστρια στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος για τον οποίο ζω και παλεύω να βελτιωθούν οι ζωές μας, να ζήσουμε πράγματα όλοι μαζί. Η σύζυγός μου είναι ο πρώτος και σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου, πρώτα είναι η Άννα και αμέσως μετά τα παιδιά. Η σύζυγός μου είναι ο κεντρικότερος ρόλος που μπορεί να υπάρξει».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share