Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προφητεία του Γέροντα Εφραίμ που έγραψε ιστορία: «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει...»

Σοκάρουν τα όσα είχε πει

10 Αυγούστου 2022 09:25
Προφητεία του Γέροντα Εφραίμ που έγραψε ιστορία: «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία συγκλονιστική προφητεία ο Γέροντας Εφραίμ περιγράφει την έλευση του Αντίχριστου και την προφητεία για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Παράλληλα, ανατριχιάζει η προφητεία της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας που αναφέρεται επίσης σε τρίτο παγόσμιο πόλεμο.

Σοκαριστική προφητεία Αγίου Παϊσίου: «Οι Άγγλοι θα διαλύσουν την Ευρωζώνη για να...»

Περίπου στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει τι θα ακολουθούσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πως αυτή θα οδηγούνταν στη διάλυση. Μπορεί να έχουν περάσει 20 και πλέον χρόνια, όμως ο Αγιορείτης μοναχός, ο γέροντας Παΐσιος, είχε μιλήσει προφητικά για τη διάλυση της ονομαζόμενης τότε ΕΟΚ.

«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια …Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται …Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν…

Ο γέρων Παΐσιος είχε προφητεύσει επίσης πως: «Θα έρθουν δύσκολα χρόνια, θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι …Θα φέρει όμως ο Θεός έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων και στο τέλος θα μας βοηθήσουν οι ;Aγγλοι και οι Αμερικάνοι …όχι από δίκαιο ή από φιλία αλλά γιατί έτσι θα είναι το συμφέρον τους…»

αγιοσ-παισιοσ-προφητεια-10-8

«Όταν δείτε να γίνονται συμφορές και το κράτος να βγάζει τρελούς τότε… » - Η σοκαριστική επιβεβαίωση της προφητείας του Αγίου Παϊσίου!

Πιο επίκαιρα από ποτέ μοιάζουν τα όσα είχε πει ο Άγιος Παΐσιος το 1981. «Ό Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύτερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή και προσοχή, γιατί πολλές φορές, με το να βιάζονται οι άνθρω­ποι να ξεμπλέξουν τα κουβάρια, τα μπλέκουν περισσότερο.

Ο Θεός με υπομονή τα ξεμπλέκει

Δεν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ό Θεός! Κατά το 1830, επειδή υπήρχε στο Άγιον Όρος πολύς τουρκικός στρατός, για ένα διάστημα δεν είχε μείνει στην Μονή Ιβή­ρων κανένας μοναχός. Είχαν φύγει οι Πατέρες, άλλοι με τα άγια Λείψανα, άλλοι για να βοηθήσουν στην Επανά­σταση. Ερχόταν στο μοναστήρι μόνον ένας μοναχός από μακριά πού άναβε τα κανδήλια και σκούπιζε.

Μέσα και έξω από το μοναστήρι ήταν τουρκικός στρατός, και αυτός ό καημένος σκούπιζε και έλεγε: «Παναγία μου, τι θα γίνει μ’ αυτήν την κατάσταση;». Μία φορά πού προσευχόταν με πόνο στην Παναγία, βλέπει να τον πλησιάζει μία γυναίκα – ήταν ή Παναγία – πού έλαμπε και το πρόσωπο της ακτινοβολούσε.

Τού παίρνει την σκούπα από το χέρι και τού λέει: «Εσύ δεν ξέρεις να σκουπίζεις καλά· εγώ θα σκουπίσω». Και άρχισε να σκουπίζει. Υστέρα εξαφανίστηκε μέσα στο Ιερό. Σε τρεις μέρες έφυγαν όλοι οι Τούρκοι! Τους έδιωξε ή Παναγία.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share