Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελείως άλλος άνθρωπος: Όταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης διαγωνιζόταν στο Super Idol (Video)

Αγνώριστος ο ηθοποιός!

9 Αυγούστου 2022 13:56
Τελείως άλλος άνθρωπος: Όταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης διαγωνιζόταν στο Super Idol (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τώρα να «καίει» καρδιές, ωστόσο τον Θεοχάρη Ιωαννίδη τον πρωτοείδαμε σε άλλο καλλιτεχνικό κομμάτι, εκείνο του τραγουδιού. Πίσω στο 2004 ο ηθοποιός συμμετείχε στα 19 του χρόνια στο Super Idol με κριτές τον Ηλία Ψινάκη, την Έλενα Κατραβά και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο.

Δείτε επίσης: 40 βαθμοί λιώνει το κορμί! Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δροσίζεται ημίγυμνος σε πισίνα

Τραγούδησε το «Τυφλές ελπίδες» και πήρε ένα «όχι» και δύο «ναι» από τους κριτές που δεν έμειναν 100% ευχαριστημένοι. Να θυμίσουμε ωστόσο πως η οικογένεια του Θεοχάρη Ιωαννίδη είναι οικογενειακοί φίλοι με τον Ηλία Ψινάκη, τον οποίο τον γνωρίζουν πολλά χρόνια πίσω, ακόμα και αν στο show κράτησαν τυπικές διαδικασίες

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Super Idol 📺 #greekmusic #ellinikatragoudia #μουσική #μουσικη #τραγουδια #mousiki #greek90s #greekretro #greekmusic #greekshow #tileorasi

Posted by Rareandmore Greek 90's 00's tv on Sunday, July 24, 2022

Συγκλονίζει ο Ηλίας Ψινάκης: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυταρχικός - Δεν τον χώνευα, με ήθελε για...»

Ο Ηλίας Ψινάκης στο επεισόδιο της εκπομπής στο «Στο Γηροκομείο» που μεταδόθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/7) στο Mega αναφέρθηκε στην ταραγμένη σχέση με τον πατέρα του που πέθανε σε ηλικία 64 ετών το 1990 και μίλησε για την μητέρα του και την οικογένειά του.

Δείτε επίσης: «17 χρόνια μαζί και δεν είχε...» - Μίλησε ευθέως για τη σχέση με τον Σάκη Ρουβά ο Ηλίας Ψινάκης

Όπως εξήγησε η μητέρα του ήταν από πολύ καλή οικογένεια - ο παππούς του ήταν αρχίατρος του βασιλιά Κωνσταντίνου (παππού του τέως) - ενώ ο πατέρας του ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Ο ίδιος τους πρώτους μήνες της ζωής του τους πέρασε σε σκάφος και 9 μηνών τον έφεραν οι γονείς του στο σπίτι. «Δεν είχα καλή σχέση με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος. Είχε την ΗΛΚΑ (Ηλεκτρικές Κατασκευές).

Είχε εφεύρει τους αναφλεκτήρες των μπαζούκας. Κακό κάρμα βέβαια αλλά πάρα πολλά λεφτά», είπε αρχικά και συνέχισε: «Γεννήθηκα σε ένα περιβάλλον με πολύ μορφωμένους από την πλευρά της μαμάς μου και πολύ πλούσιους από την πλευρά του μπαμπά μου και τους έβλεπα όλους αυτούς χάλια. Ο πατέρας μου απαιτούσε όλοι να είναι σαν αυτόν. Για μένα άλλο ήθελε ο μπαμπάς μου άλλο η μαμά μου».

Ο Ηλίας Ψινάκης ακολούθως θυμήθηκε τη μέρα που ο πατέρας του τον αποκλήρωσε δύο φορές μέσα σε μια μέρα. «Μια φορά με αποκλήρωσε μία μέρα δυο φορές και του λέω “ρε, μπαμπά δε γίνεται αυτό το πράγμα”. Μου έλεγε “να κουρευτείς αλλιώς τη Μερσεντές στον κύριο Γιάννη”.

Μια μέρα τα μάζεψα, πάω στο γραφείο στον Πειραιά να το δώσω στον κύριο Γιάννη, δεν φρενάρει στα πλακάκια η Μερσεντές, μπαίνει η τζαμαρία όλη και σκάει στο καπό αλλιώς δεν θα σας μίλαγα και λέω “πες στον π… τη Μερσεντές την έδωσα και να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο”».

«Ετσι αποφάσισα να κάνω ό,τι μου κάνει κέφι»

«Και τότε αποφάσισα να κάνω ό,τι μου κάνει κέφι γιατί όλοι οι επιτυχημένοι τότε ήταν δυστυχισμένοι. Αν πετύχω θα είμαι σαν αυτούς; Όχι αγάπη μου!», συμπλήρωσε και στη συνέχεια έδωσε και άλλες λεπτομέρειες για την οικογενειακή ζωή του. «Σιχαινόμουν τους συγγενείς.

Είχαμε ένα πολύ μεγάλο σπίτι και φέρνανε όλοι τα παιδιά τους για να παίζουμε. Και αυτό ήταν τρελό γλείψιμο και πολύ σιχαμένο και το κατάλαβα από μικρός». «Εκεί πήρα και μερικά μαθήματα γιατί όταν χώρισε η μαμά μου με τον μπαμπά μου επειδή ο μπαμπάς μου είχε τα λεφτά ακόμα και οι συγγενείς της μητέρας μου πήγαν υπέρ του μπαμπά μου στα δικαστήρια που σφάχτηκαν».

«Με ήθελε ρομπότ»

Αυτό βέβαια τον οδήγησε να πάρει και κάποιες αποφάσεις, όπως ανέφερε στη συνέχεια. «Και από τότε επέλεξα να έχω μόνο τους φίλους μου ή τους συγγενείς που τυχαίνει να είναι φίλοι μου. Εγώ αποφάσισα να μείνω με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν το κατάπιε αυτό.

Ήταν πολύ αυταρχικός. Δεν τον χώνευα, με ήθελε ρομπότ. Ο πατέρας μου μού έλεγε “μην δέχεσαι συμβουλή. Όταν σου λένε να σου δώσουν μια συμβουλή θα τους λες δώσε μου 10.000 δολάρια”. Μια μέρα είπε να μου δώσει μια συμβουλή και του λέω “δώσε μου 10.000 δολάρια” και κόβει ένα τσεκ και μου το δίνει».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share