Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προφητεία του τρόμου από 8 γέροντες έσπειρε ανησυχία στους Αθηναίους: «Έρχεται φονικός σεισμός στην πρωτεύουσα»

Ανατριχίλα!

9 Αυγούστου 2022 09:13
Προφητεία του τρόμου από 8 γέροντες έσπειρε ανησυχία στους Αθηναίους: «Έρχεται φονικός σεισμός στην πρωτεύουσα»
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αληθινή προφητεία 8 Γερόντων για επερχόμενο σεισμό που ενδέχεται να πλήξει την πρωτεύουσα. Δείτε αναλυτικά.

Τις προηγούμενες ημέρες σε ένα γνωστό Μοναστήρι αναφέρθηκε από παριστάμενους νέα προφητεία ΣΟΚ 8 Γερόντων οι οποίοι μιλούν για σεισμό στην Αθήνα.

Η πληροφορία δόθηκε σε όλους τους πιστούς που βρίσκονταν στο Μοναστήρι και κάνει λόγο και για άλλα θέματα σχετικά με την οικονομία και τα Ελληνοτουρκικά. Το Athensmagazine αφού διασταύρωσε πλήρως την αυθεντικότητα των πληροφοριών και σεβόμενο την επιθυμία των Γερόντων για ανωνυμία δημοσιεύει μόνο την προφητεία.

8 Γέροντες οι οποίοι σιωπούσαν για 28 και πλέον χρόνια μίλησαν στα πνευματικά τους παιδιά και ανέφεραν τα εξής. Έρχεται φονικός σεισμός με επίκεντρο κοντά στην Αθήνα. Σχετικά με το χρόνο ανέφεραν ΄΄μόλις τελειώσει το Θέρος΄΄, ως γνωστόν Θεριστής είναι ο Ιούνιος και Αλωνάρης ο Ιούλιος.

Συγκεκριμένα έδωσαν ημερομηνίες από 15 Ιουνίου έως και 15 Ιουλίου. Ανέφεραν ότι όλοι οι πιστοί πρέπει να προσεύχονται κάθε βράδυ και σημείωσαν πως ΄΄η Παναγία μας κάθε μέρα παίρνει τις προσευχές όλων μας και τις παραθέτει στα πόδια του Κυρίου μας.΄΄

προφητεια-σεισμοσ-αθηνα

Ανατριχιαστική προφητεία της Αγίας Ματρώνας - "Θα βάλουν μπροστά σας τον "Σταυρό" και το "Ψωμί" και θα σας πουν..."

«Θα βάλουν μπροστά σας τον "Σταυρό" και το "Ψωμί" και θα σας πουν διαλέξτε!» Αυτά είχε πει σε μία ανατριχιαστική προφητεία της, η Αγία Ματρώνα. Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικά τα λόγια της, όπως έκανε και με την προφητεία Γέροντα Παΐσιου.

Προφητεία: Διαβάστε παρακάτω τα λόγια της αυτούσια

Η Άννα Βιμπόρνοβα θυμάται… «Επισκέφθηκα την Αγία Ματρώνα τις μέρες της Μεγάλης Σαρακοστής, λίγο πριν πεθάνει.

– Μη φοβάσαι μου λέει, δεν θα ξαναγίνει σύντομα πόλεμος. Θα ξαπλώσουμε έτσι, και θα σηκωθούμε «αλλιώς»…

– Πως αλλιώς; την ρωτάω.

– Να,-μου λέει- θα γυρίσουμε στο «ξύλινο»…

– Μάτουσκα, της λέω, τι σημαίνει το «ξύλινο»;

– Ξύλινο αλέτρι μου λέει, με αυτό θα δουλεύουμε τότε…

– Καί που θα πάνε τα τρακτέρ που τώρα έχουμε;…»

– Ω, λέει, άσε τα τρακτέρ… Θα δουλεύει τότε το αλέτρι το ξύλινο, και η ζωή θα είναι καλή. Όμως, ακόμη δεν φτάσαμε μέχρι αυτούς τους καιρούς. Εσύ όμως, δεν θα πεθάνεις μέχρι τότε, και θα τα δείς όλα αυτά. Η επαναφορά του ξύλινου αρότρου στην ζωή μας (και εφ΄ όσον βρεθούνε ζώα να τα σύρουν), θα ισοπεδώσει την ανθρώπινη αλαζονεία της εποχής μας…

προφητεια-σεισμοσ-αθηνα

Εάν δεν βρεθούνε ζωντανά πολύ φοβάμαι ότι θα τα σύρουμε εμείς για να μη πεθάνουμε από την πείνα. Πόλεμος (συμπλήρωσε) δεν θα ξαναγίνει (με τον τρόπο που μέχρι τώρα ξέρουμε…) Χωρίς… πόλεμο θα πεθάνετε όλοι. Θα πέσουν πολλά θύματα. Όλοι οι νεκροί, θα ξαπλώσετε επάνω στην γη….

Θα σας πω και κάτι άλλο, Αποβραδίς, όλα θα είναι (όρθια και καλά) πάνω στην γη, και όταν θα σηκωθείτε το άλλο πρωι, όλα θα μπούν (θα ταφούν) μέσα στην γη. Χωρίς «πόλεμο».

«Πως σας λυπάμαι, όσους τους έσχατους καιρούς θα ζήσετε. Η ζωή θα γίνεται όλο χειρότερη. Τελικά θα έλθει καιρός που θα βάλουν μπροστά σας τον ΣΤΑΥΡΟ και το ΨΩΜΙ και θα σας πούν «Διαλέξετε!».

Θα διαλέξουμε τον Σταυρό, της έλεγαν, αλλά πως θα μπορέσουμε να ζήσουμε;

-«Ε, θα κάνουμε προσευχή, θα πλάσουμε βώλους λίγο χωματάκι, θα προσευχηθούμε στον Θεό, θα φάμε και θα χορτάσουμε! » αποκρινόταν προφητικά η Αγία Ματρώνα, ενώ αλλού έλεγε:

«Θα πάρετε χώμα, θα κάνετε κουλουράκια, θα τα σταυρώνετε, και θα είναι σαν ψωμί!»

«Θα καταστραφούν τα τρία τέταρτα της ανθρωπότητας».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share