Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Σάλος με την αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Νόμιζε ότι όλα τα...»

«Δεν δεχόταν την άρνηση»

6 Αυγούστου 2022 12:33
Σάλος με την αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Νόμιζε ότι όλα τα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Τερζοπούλου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο όπου αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο. Παράλληλα, δείτε εδώ ένα στιγμυότυπο με την Αλίκη να φιλάει τον Παπαμιχαήλ στο στόμα χρόνια μετά το διαζύγιο!

Έχεις συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους σταρ. Θυμάσαι κάτι από εκείνους που σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση;

«Η Αλίκη είχε τρομερό εκτόπισμα. Έμπαινε σε έναν χώρο και νόμιζες ότι ήταν τεράστια, τον καταλάμβανε όλο. Επίσης, νόμιζε ότι όλα τα πράγματα ήταν δικά της, τα ήθελε όλα! Είχαμε κάνει μια φωτογράφιση για τη Γυναίκα με τον Βλάσση Μπονάτσο. Είχα φέρει και κάποια δικά μου συλλεκτικά ρούχα γιατί έχω μεγάλη συλλογή από τέτοια κομμάτια.

Και ένα δερμάτινο τζάκετ –πάλι δικό μου– για να φορέσει ο Βλάσσης. Όταν τέλειωσε η φωτογράφιση, η Αλίκη ήθελε να το κρατήσει γιατί άρεσε στον Βλάσση. «Βρε, καλή μου» να της λέω «είναι δικό μου το ρούχο» –ένα τζάκετ Montana–, «είμαι συλλέκτρια, δεν το δίνω» της εξηγούσα. Δεν δεχόταν την άρνηση η Αλίκη»

Τελικά το πήρε;

«Όχι βέβαια. Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη που της είπε «όχι»… (Γελάει.)»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Διατηρούσες καλή σχέση και με μια άλλη σταρ, την Έλενα Ναθαναήλ.

«Καλά, η Έλενα είχε το πιο συμμετρικό πρόσωπο που έχουμε φωτογραφίσει. Και οι δύο πλευρές ήταν ίδιες, τρομερά εύκολη στη φωτογραφία, μαγική. Κουκλάρα, ελεύθερη, ζωντανή, χαρούμενη. Με την Έλενα τότε και τον Γιώργο Τσαγκάρη, τον πατέρα του παιδιού της, κάναμε παρέα. Ή με τον Μπίλι Μπο. Καλλονός! Πηγαίναμε μαζί στο Παρίσι, του την έπεφταν οι πάντες – άντρες και γυναίκες.

Τότε διασκεδάζαμε στη Régine και στο Les Bains-Douches, από τα θρυλικά clubs στο Παρίσι, και γινόταν πραγματικά χαμός. Και εκείνος προσπαθούσε να μη δυσαρεστήσει κανέναν και το απέφευγε με τόσο ωραίο τρόπο. Του άρεσε που άρεσε. Ήταν –πίστεψέ με– πάρα πολύ ωραίος! Κάναμε διακοπές στη Μύκονο, είχαμε σπίτι εκεί, βγαίναμε, ξενυχτoύσαμε.»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share