Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάνιο ντοκουμέντο μιας άλλης εποχής: Η Ζωή Λάσκαρη με τον Τάκη Ζαχαράτο ντυμένο Μέριλιν Μονρόε στη Μύκονο (photo)

Περασμένα μεγαλεία...

30 Ιουλίου 2022 14:22
Σπάνιο ντοκουμέντο μιας άλλης εποχής: Η Ζωή Λάσκαρη με τον Τάκη Ζαχαράτο ντυμένο Μέριλιν Μονρόε στη Μύκονο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος αλά Μέριλιν είχε εντυπωσιάσει στη Μύκονο.

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ένας πολυτάλαντος showman, μοναδικός στο είδος του, ο οποίος έχει υποδυθεί κατά καιρούς μεγάλα ονόματα της εγχώρια showbiz -και όχι μόνο- χαρίζοντας με τεράστια επιτυχία στους θεατές του αξέχαστες στιγμές γέλιου και ψυχαγωγίας.

Δείτε επίσης: Χαμός με τον Τάκη Ζαχαράτο: Μιμείται την Αγγελική Νικολούλη για πρώτη φορά (Video)

Αυτή τη φορά, μια φωτογραφία του Τάκη Ζαχαράτου από τη Μύκονο δημοσιεύθηκε στα social media του συλλέκτη και δημοσιογράφου Χρήστου Κωνσταντίνου, ενώ στο πλευρό του showman βρίσκεται η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη.

Στη φωτογραφία ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμφιεσμένος στη Μέριλιν Μονρόε χαμογελά στην κάμερα και η ομοιότητα είναι τρομερή.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως, πριν περίπου έναν χρόνο, ο makeup artist Αχιλλέας Χαρίτος, ένας από τους διασημότερους Έλληνες makeup artists, μεταμόρφωσε τον Τάκη Ζαχαράτο σε Μέριλιν Μονρόε.

Δείτε τη φωτογραφία του Τάκη Ζαχαράτου αλά Μέριλιν Μονρόε με τη Ζωή Λασκαρή

Λάσκαρη Ζαχαράτος μύκονος

«Λύγισε» ο Τάκης Ζαχαράτος για την απώλεια του πατέρα του: «Όταν έφυγε κατάλαβα...» (Video)

O Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Δέσποινα Καμπούρη αλλά δεν άντεξε και συγκινήθηκε, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του.

«Όταν βλέπω κάποιον στενοχωρημένο και στον δρόμο, θέλω να πάω να βγάλω τη συννεφιά από πάνω του. Μοιάζω πολύ στον μπαμπά μου, ήταν συγκλονιστικός καλλιτέχνης, σιδηρουργός. Ο μπαμπάς μου πεταγόταν τη νύχτα, έλεγε “το βρήκα” και σημείωνε σε ένα μπλοκάκι που είχε στο κομοδίνο. Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει ένα μαγνητοφωνάκι και μόλις του έρχεται κάτι, το λέει», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος είπε στη συνέχεια: «Συνήθως γράφω τα κείμενα μου με το μαγείρεμα. Ανακατεύω τα φασολάκια και συνεχίζω. Με τρελαίνει να πλένω πιάτα, ηρεμεί το κεφάλι μου. Λέω λόγια, αφήνω το πιάτο. Μπορεί να μου έρχεται κάτι και να πετάγομαι τη νύχτα, ή στην τουαλέτα ή όταν κάνω ντους. Είμαι ανοιχτός στην κριτική και δεν μου αρέσουν τα πολλά καλά λόγια.

Ο πιο αυστηρός κριτής στη δουλειά μου είναι ο εαυτός μου, πάντα βρίσκω κάτι. Τελευταία μου λέω και “μπράβο”, με παραδέχομαι και μου επιτρέπω να κάνω και λάθη. Το θεωρώ ανέντιμο όταν κάποιος δεν είναι μπροστά να λες άλλα και όταν έρθει να πεις άλλα. Η θέση μου δεν είναι να προσβάλλω κάποιον ποτέ. Η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι το οποίο μπορεί να γυρίσει και να σε μαχαιρώσει η μπορεί να μαχαιρώσεις κάποιον άλλον.

Η σάτιρα είναι μία εξουσία που για μένα, χρειάζεται να την έχεις σε μία ωραία βελούδινη θήκη και να υπάρχει εκεί. Αν κάποιος με στενοχωρήσει πολύ, δεν θα βγάλω το μαχαίρι αυτό της σάτιρας από τη θήκη. Η Μελίνα Ασλανίδου ήρθε στο θέατρο και γελάσαμε πάρα πολύ, παρότι είχε γραφτεί ότι είναι έξαλλη. αγκαλιαστήκαμε και τραγουδήσαμε και μαζί».

Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στους γονείς του: «Ενώ η μαμά μου έφυγε πολύ ξαφνικά, είχα προλάβει να εκδηλώσω την αγάπη μου, να πούμε αυτά που θέλαμε.

Με τον μπαμπά μου επίσης. Συνειδητοποίησα ποσό υποστηρικτικός ήταν ο μπαμπάς μου μαζί μου, όπως και η μητέρα μου. Με έναν μαγικό τρόπο, με το φευγιό του μπαμπά μου, αισθάνθηκα ότι έγινα ο ιδανικός πατέρας για μένα».

Ο Τάκης Ζαχαράτος ανέφερε στη συνέχεια: «Το βιβλίο μου “Πάστα Σεράνο”, είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί, τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και σε όλες τις γυναίκες που το έχουν περάσει. Η γυναίκα για μένα συμβολίζει ό,τι ωραιότερο υπάρχει, λατρεύω τις γυναίκες.

Είχα πάντα γυναίκες στο κομμωτήριο άκουγα τα προβλήματα τους, έβλεπα πως αλλάζουν και πως ένας άντρας μπορεί να τις ξεράνει. Ήθελα να βγάλω όλη μου την αγάπη για τις γυναίκες και να βρω πού έρχεται αυτή η βία.

Γιατί ένας άνθρωπος βρίσκει ένα λουλούδι και αντί να το ποτίσει, το ξεριζώνει, το πετάει και το ξεραίνει η το σκοτώνει; Το βιβλίο μου είναι η ιστορία ενός αγγέλου που συναντάει τέρατα.

Έχω βιώσει πάρα πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο μου, άπλα εγώ το έλεγα. Πολλές φορές μπορεί και να μην έδινα σημασία. Όταν έβλεπα άνθρωπο να τον κακοποιούν η να δέχεται λεκτική βία στο σχολείο, έμπαινα μπροστά Μπότσαρης».

Για την αγαπημένη του Αλίκη Βουγκιουκλάκη, ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι για μένα παρούσα, τη λατρεύω. Θεωρώ ότι η Αλίκη είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και θα έπρεπε το μάρκετινγκ που έκανε να διδάσκεται στα πανεπιστήμια τώρα. Είναι σαν να με γέννησε η Αλίκη.

Μέσα από το δικό της πρόσωπο έγινα Αλίκη και βγήκα εγώ. Με αγαπούσε πάρα πολύ, και μου είχε πει ότι θα βρει έργο και θα παίξουμε τις δίδυμες. Τότε ήμουν ένας κομμωτής από την Πάτρα που έκανε για την πλάκα του αυτό και όμως μου έλεγε “θα κάνεις μεγάλη καριέρα στο μουσικό θέατρο”».

Τέλος, ο Τάκης Ζαχαράτος, τοποθετήθηκε σχετικά με την παράσταση που ετοιμάζει: «Η περιοδεία με την παράσταση «Έλα μεσ’ την αγκαλιά μου» ξεκινάει στις 20 Ιουνίου στο Βεάκειο. Η παράσταση είναι ένα best of των τελευταίων χρόνων και ανανεωμένο με το τώρα και όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share