Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

«Η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα…»: Επιβεβαιώνεται η προφητεία του Γέροντα που χαμογελούσε μετά τον θάνατό του

Σοκ!

3 Ιουλίου 2022 12:14
«Η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα…»: Επιβεβαιώνεται η προφητεία του Γέροντα που χαμογελούσε μετά τον θάνατό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ, ο οποίος χαμογελούσε για ώρες μετά τον θάνατο του, που κάνει λόγο για επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα και κινδυνεύει να επιβεβαιωθεί μετά τα όσα έγιναν στον Έβρο, πριν λίγες ημέρες!

Ο Άγιος Γέροντας τα είχε «δει» όλα με κάθε λεπτομέρεια και μας τα μεταφέρει αυτούσια. Η διήγηση του δημιουργεί εγρήγορση και θαυμασμό.

Τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, τη φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!

Μη φοβηθείτε! Το χέρι του Θεού και η σκέπη της Παναγίας μας είναι πάνω από την Ορθόδοξη μικρή μας Ελλάδα και Κύπρο! Πάνω από τα μικρά καντηλάκια της μεγάλης Αλήθειας! Της Ορθοδοξίας!

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο με την προφητεία στο Athensmagazine.gr:

Hχητικό ντοκουμέντο: Ο Άγιος Παΐσιος σε μια συγκλονιστική προφητεία (Video)

Ο Άγιος Παΐσιος σε σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο. Η προφητεία μας μιλάει για τα δεινά που έρχονται: “Αχ αδερφοί μου, στους καιρούς αυτούς θα ψυχρανθεί η αγάπη των πολλών και θα υπάρξει θλίψης πολύ, επιθέσεις Εθνών, μεταναστεύσεις λαών…ακαταστασία μεγάλη! Σπατάλη… Αμέλεια… Αδιαφορία…”

Στο ακόλουθο ηχητικό απόσπασμα θα ακούσετε τον ίδιο τον Γέροντα Παΐσιο να μιλά για τα όσα προφητεύει ότι θα συμβούν. Ο Άγιος Παΐσιος, έχει κάνει αρκετές προφητείες. Ωστόσο, σε μία από αυτές είχε αναφερθεί και στα Σκόπια λέγοντας πως θα διαλυθούν (διαβάστε εδώ όσα είχε πει).

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share