Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγικός θάνατος για τον Γιάννη από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Θρήνος για τους συντελεστές

«Βυθίστηκαν» όλοι στη θλίψη

2 Ιουλίου 2022 14:49
Τραγικός θάνατος για τον Γιάννη από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Θρήνος για τους συντελεστές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα στα χρόνια αρκετοί είναι οι ηθοποιοί του «Κωνσταντίνου και Ελένης», που έχουν χάσει τη ζωή τους, με τους συντελεστές της σειράς του ΑΝΤ1 και τους φαν της να θρηνούν την απώλειά τους, όπως είχε γίνει με τον Γιάννη.

Το τραγικό τέλος για εκείνον γράφτηκε το 2014. Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.... Ωστόσο, οι φανς της σειράς θα τον θυμούνται για πάντα, με άλλο ηθοποιό της σειράς να πεθαίνει ανήμερα της γιορτής του.

Ο μοναχικός θάνατος που συγκλόνισε

Πάει κάπου το μυαλό σας; Μιλάμε για τον Σωτήρη Βάγια. Ποιος ήταν όμως ο ηθοποιός και ποιον ρόλο έπαιξε;

Ο Σωτήρης Βάγιας ήταν ένα πολύ αγαπητό και προσιτό πρόσωπο λένε οι άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά.

Ο Σωτήρης Βάγιας συνήθιζε να κυκλοφορεί στα στέκια των Πατησίων, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος είχε αγαπηθεί από το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα Ζωή» και άλλα σίριαλ όπως τα: «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν» και «Φρούτα Εποχής».

Την ίδια στιγμή, αίσθηση είχε προκαλέσει και η κινηματογραφική του παρουσία στις ταινίες «Το Άρωμα Της Βιολέτας» και «Ισόβια» Στην αγαπημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, ο ίδιος έπαιξε τον σκηνοθέτης Γιάννη Μαυρέας, που ερωτεύτηκε η Ελένη και είχε έναν σκύλο, τον Τσέχοφ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share