Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Ανατριχίλα: Έτσι έμαθε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι έχει καρκίνο! (Video)

Tο «σύμπτωμα» που περνάει σε όλους μας απαρατήρητο...

1 Ιουλίου 2022 10:21
Ανατριχίλα: Έτσι έμαθε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι έχει καρκίνο! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έτσι έμαθε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι έχει καρκίνο! Τα ανατριχιαστικά λόγια των γιατρών και η διάγνωση που την συγκλόνισε...

Ο Νίκος Γαλανός ήταν καλεσμένος παλιότερα στην εκπομπή «Το πρωινό» και είχε μιλήσει για την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δείτε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η πέτρα του σκανδάλου για το διαζύγιο της φίλης της

Ο ηθοποιός που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου όπως αυτά της Τζένη Καρέζη και της Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε για το χαρακτήρα των δύο γυναικών αλλά και το πως εκείνος ήταν ο λόγος που η Αλίκη έμαθε για το πρόβλημα υγείας της.

«Δεν είχα ποτέ σχέση ούτε με την Τζένη ούτε με την Αλίκη» αποκάλυψε ο ηθοποιός ενώ λίγο μετά είπε «Με την Αλίκη ήμουν στο θέατρο ως το τέλος της, στη Μελωδία. Ήταν το δυσάρεστο γεγονός. Εγώ την πήγα στο διαγνωστικό γιατί είχα κάτι ζαλάδες και δεν ήξερα τι πάθαινα και τις είχα πει “Θα πάω να κάνω εξετάσεις, πάμε παρέα;” δεν είχε καταλάβει ακόμη ότι έχει κάτι. Έκανε εξετάσεις, δεν ήταν καλές και οι γιατροί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Άσε να κάνουμε και αύριο πάλι εξετάσεις τις είχαν πει και από εκεί της είπαν να πάει στο γιατρό της. Εκεί ξεκίνησε η ιστορία. Σταματήσαμε τότε τις εξετάσεις. Ήταν Πρωτομαγιά που σταματήσαμε και η Αλίκη στεναχωριόταν που θα κλείναμε και που δε θα είχαν τα παιδιά δουλειά μου το έλεγε συνέχεια και εγώ της έλεγα να κοιτάξει την υγεία της. Ήμασταν φίλοι πραγματικοί. Λέγαμε πράγματα που λέγονται και πράγματα που δε λέγονται και ούτε θα τα πω ποτέ στη ζωή μου».


 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share