Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατριχιάζει ο τάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου - Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα

Μείναμε άφωνοι!

29 Ιουνίου 2022 12:43
Ανατριχιάζει ο τάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου - Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δει πώς είναι σήμερα, ο τάφος του αγαπημένου ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου; Έχουμε δύο εικόνες που ανατριχιάζουν.

14 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη σοκαριστική δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με 21 μαχαιριές στο διαμέρισμά του (δείτε εδώ σοκαριστική εικόνα μετά τη δολοφονία). Κανένας, όμως, και περισσότερο αυτοί που τον αγάπησαν από κάθε τι, δεν τον ξεχνούν.

Στο κοιμητήριο στη Δράμα, ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου βρίσκεται η τελευταία κατοικία του, οι αφιερώσεις από ανθρώπους που τον θαύμαζαν και τον αγάπησαν δεν έχουν τελειωμό. Μία όμως από αυτές είναι πραγματικά συγκλονιστική και πολύ συγκινητική.

Δείτε τις εικόνες:

Ανατριχιάζει ο τάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου - Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα

Ανατριχιάζει ο τάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου - Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα

Προφητεία που σοκάρει πριν τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

Φαίνεται ότι ο άτυχος Νίκος Σεργιανόπουλος είχε γράψει ο ίδιος το σενάριο του τέλους του, μιας και έχει βγει στην δημοσιότητα μια συνομιλία με φίλο, που προφητεύει αυτό που θα συνέβαινε.

Δραματικές εξομολογήσεις μιας ταραγμένης ζωής που με μαθηματική ακρίβεια οδήγησε σε αυτοκαταστροφικά μονοπάτια και τελικά στο μακελειό της νύχτας της σφαγής του στο διαμέρισμα της οδού Μετεώρων αφηγούνται στενοί φίλοι του Νίκου Σεργιανόπουλου στις «ματωμένες» σελίδες της δικογραφίας .

Μέσα από τις αφηγήσεις ξεδιπλώνεται η ολισθηρή και επικίνδυνη ζωή που επέλεξε ο δημοφιλής ηθοποιός, οι «αταίριαστες» γνωριμίες του με ετερόκλητα άτομα του περιθωρίου, οι εμμονές του σε μια καθημερινότητα που ισορροπούσε στην κόψη του ξυραφιού, αλλά και ένας αδιόρατος τρόμος για το κακό που τον πλησίαζε και παραμόνευε έξω από την πόρτα του.

Ανατριχιαστική είναι η αποκάλυψη φίλου του για κάτι «πολύ μεγάλο που θα συνέβαινε στη ζωή του», όπως του είχε εξομολογηθεί, και που «θα τον έκανε να τρίβει τα μάτια του». Ακόμα και χρόνια μετά από την δολοφονία του, βγαίνουν στην επιφάνεια φωτογραφίες, σαν αυτή εδώ, και συνομιλίες που σοκάρουν.

Η προφητική συνομιλία τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία

Στενή σχέση διατηρούσε ο Νίκος Σεργιανόπουλος με 44χρονο γυμναστή από τον Πειραιά, ο οποίος κατέθεσε στην Ασφάλεια στις 6/6/08. Με το θύμα είχε γνωριστεί το 2001, όπως διηγείται, στο θέατρο «Βεάκη», στην παράσταση «Νυφικό κρεβάτι», όταν ως θεατής τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι του για να του εκφράσει τον θαυμασμό του.

Με τον Σεργιανόπουλο ο μάρτυρας βρισκόταν και έκαναν παρέα από το 2001-2005, μετά τον έχασε και οι επαφές τους ελαττώθηκαν. Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη που κάνει ο γυμναστής για μία τηλεφωνική συνομιλία που είχε με το θύμα στις 31/5/08, τρεις μέρες πριν από το θάνατό του, που θεωρείται προφητική για το τι θα επακολουθούσε:

– Εχεις νέα; τον ρώτησα.
– Ναι, πολλά, είπε το θύμα.
– Καλά νέα; τον ρώτησα.

– Τα περισσότερα κακά, μου είπε.

«Επέμεινα να μου πει τι ακριβώς και μου απάντησε ότι αυτά δεν λέγονται και μου είπε “από βδομάδα θα μάθεις κάτι και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό” και έκλεισε το τηλέφωνο. Μετά με πήρε στο κινητό και μου ζήτησε να του βρω αποκόμματα με θετικές κριτικές για το παίξιμό του στο σίριαλ και ότι τα ήθελε για την επόμενη ημέρα. Εγώ του είπα ότι δεν μπορούσα να τα βρω και κλείσαμε το τηλέφωνο. Οσο μιλούσαμε στο τηλέφωνο, κατάλαβα ότι πάλι ήταν πιωμένος ή είχε πάρει κόκα.

Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε στο τηλέφωνο. Τη Δευτέρα 2/6/08 του τηλεφώνησα, αλλά δεν απαντούσε και είχε κλειστό και τον τηλεφωνητή. Εγώ του είχα τηλεφωνήσει για να δω τι κάνει, γιατί δεν τον είχα ακούσει καλά στο τηλέφωνο το Σάββατο.

Την Τετάρτη 4/6/08 γύρω στις 10.00 το πρωί άκουσα στην τηλεόραση ότι δολοφόνησαν τον Νίκο στο σπίτι του. Τα έχασα και πήρα τηλέφωνο τον Μάκη και εκείνος μου είπε ότι θα ερχόταν στην υπηρεσία σας για να καταθέσει και του είπα ότι κάποια στιγμή θα ερχόμουν κι εγώ, όπως και ήρθα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share