Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

«Χτυπούσε τον Κάρολο στο κεφάλι μέχρι…»: Αποκάλυψη σοκ για την Νταϊάνα!

Σοκ!

29 Ιουνίου 2022 10:35
«Χτυπούσε τον Κάρολο στο κεφάλι μέχρι…»: Αποκάλυψη σοκ για την Νταϊάνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιες οι απίστευτες αποκαλύψεις για τη Νταϊάνα και τον Κάρολο;

Μια ακόμα βιογραφία για τον πρίγκιπα Κάρολο που έρχεται να βάλει φωτιά στη βασιλική οικογένεια με αποκαλύψεις για τον γάμο του με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκιαγραφείται ως κρύος άνθρωπος στο νέο βιβλίο της Sally Bedell Smith «Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life».

Εξιστορεί τη ζωή του πρίγκιπα Καρόλου και κάνει ορισμένες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας και το ειδύλλιό του με την τωρινή σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, τη σχέση με τους γονείς του και την καταδικασμένο γάμο του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Χτυπούσε τον Κάρολο στο κεφάλι μέχρι…»: Αποκάλυψη σοκ για την Νταϊάνα!

Οι ισχυρισμοί για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι καθηλωτικοί.

Από την αρχή της σχέσης τους τον Ιούλιο του 1981 φαινόταν πως ήταν καταδικασμένη, με τον πρίγκιπα Κάρολο να είναι ερωτευμένος με την Καμίλα και ένα γράμμα από τον πατέρα του Φίλιππο να τον σπρώχνει να παντρευτεί την Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος τον πίεσε να την παντρευτεί ή να χωρίσουν επειδή την είχε εκθέσει μετά τις φήμες που γράφονταν στον Τύπο. Η Καμίλα στο μεταξύ δεν ήταν παρθένα, ενώ η Νταϊάνα πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας.

Η Pamela Hicks, παλιά οικογενειακή φίλη, δήλωσε πως ο πρίγκιπας Κάρολος «δεν ήταν ερωτευμένος, δεν ήταν έτοιμος… ψυχολογικά και εξέλαβε την επιστολή του πατέρα του ως bullying».

Νταιάνα Κάρολος

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αναφέρεται πως χλεύαζε τον πρίγκιπα Κάρολο κάθε φορά που μάλωναν στο Kensington Palace, λέγοντάς του, σύμφωνα με τη Smith, πως δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς.

Μάλιστα, όπως σημειώνει, η Νταϊάνα συνήθιζε να τον χτυπάει στο κεφάλι κάθε φορά που γονάτιζε για να προσευχηθεί λίγο πριν ξαπλώσουν και συνέχιζε να τον μαλώνει κατά τη διάρκεια των προσευχών του.

Είχε μάλιστα απομακρύνει τους περισσότερους φίλους του επειδή ήταν πεπεισμένη πως συνωμοτούσαν εναντίον της. Είναι προφανές πως η Καμίλα, που γνώρισε το 1972, ήταν η αληθινή αγάπη της ζωής του.

Το σοκαριστικό λάθος που έκανε η Νταϊάνα στον γάμο της: Αποκάλεσε τον Κάρολο…

Έχουν ειπωθεί άπειρα λόγια για τη σχέση του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το βασιλικό ζεύγος παντρεύτηκε το 1981 και ο γάμος τους ήταν το γεγονός της χρονιάς: Οι ίδιοι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης μπροστά σε 3.400 Βρετανούς στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου. Τον γάμο παρακολούθησαν κατά προσέγγιση 750 εκατ. άνθρωποι παγκοσμίως, από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη βιογραφία της Σάλυ Μπέντελ Σμιθ «Πρίγκιπας Κάρολος: Τα Πάθη και τα Παράδοξα μιας απίθανης ζωής», την ημέρα του γάμου του ήταν αρκετά νευρικό.

Αυτός είναι και ο λόγος που και οι δύο έκαναν λάθη την ώρα που αντάλλαζαν τους όρκους. Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα μάλιστα αποκάλεσε τον Κάρολο με λάθος όνομα στο βωμό.

«Τα νεύρα ήταν εμφανή κατά τη διάρκεια της τελετής. Η Νταϊάνα μπέρδεψε τα ονόματα του πρίγκιπα, αποκαλώντας τον ‘Philip Charles Arthur George’, αντί του «Charles Philip» είχε μεταδώσει τότε το BBC.

Όμως και ο Κάρολος έκανε ένα λάθος στους όρκους καθώς είπε «τα αγαθά μου», αντί του «τα κοσμικά αγαθά μου».

Στο πολύ ενδιαφέρον βιβλίο της βασιλικής συγγραφέως αποκαλύπτονται και άλλα γεγονότα πριν και μετά τη γαμήλια τελετή.

Όπως για παράδειγμα το γεγονός πως τη νύχτα πριν από την τελετή «ο πρίγκιπας φέρεται να έκλαιγε» λόγω της αίσθησης «πίεσης» που του προκάλεσε ο γάμος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share