Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Είναι ντροπή: Η αποκάλυψη για τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη που σοκάρει!

Αδιανόητο!

26 Ιουνίου 2022 21:43
Είναι ντροπή: Η αποκάλυψη για τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη που σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκηνικό εγκατάλειψης εμφανίζει ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Πάνω στο φθαρμένο από την πολυκαιρία λευκό μάρμαρο βρίσκεται σπασμένη εδώ και καιρό η καφετί πλακέτα με το όνομα και την ημερομηνία θανάτου από την οποία μάλιστα λείπουν γράμματα και αριθμοί.

Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει φανατικούς θαυμαστές της Αλίκης που προσπαθούν να κρατούν καθαρό τον τάφο και πηγαίνουν λουλούδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η γνωστή τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλυ που πηγαίνει στον τάφο συχνά αναφέρει: Είναι ντροπή. Πέντε – δέκα θαυμαστές να βάζαμε από 50 ευρώ θα φτιάχναμε το σπασμένο μάρμαρο. Δεν αξίζει τέτοια εγκατάλειψη.

Είναι ντροπή: Η αποκάλυψη για τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη που σοκάρει!

Από την πλευρά του ο αδελφός της Αλίκης, Τάκης Βουγιουκλάκης αναφέρει ότι υπάρχει άνθρωπος που περιποιείται το μνήμα σε μηνιαία βάση. Την πλακέτα την έχουμε αλλάξει δύο φορές. Αφού είναι σπασμένη θα φροντίσουμε να την αλλάξουμε πάλι σημειώνει.

Ο άλλος αδελφός της Αλίκης, Αντώνης, αναφέρει πως δεν πρόκειται για κάποια μεγάλη καταστροφή και σημειώνει ότι η οικογένεια περίμενε να φτιάξει ο καιρός για να κάνει τις επιδιορθώσεις.

"Τη λυπόμουν...": Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη ζωή αλλά και την καθημερινότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκης! Η διάσημη ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα, πριν καιρό έδωσε μια συνέντευξη και δεν έλειψε η αναφορά της στην εθνική μας σταρ.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς δήλωσε η ίδια:

Είναι ντροπή: Η αποκάλυψη για τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη που σοκάρει!

"Η Αλίκη μου έλεγε να πηγαίνουμε μαζί να ψωνίζουμε ρούχα. Με την Αλίκη δεν ήμασταν φίλες, δεν ταιριάζαμε, ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν ήταν φίλη μου, αλλά με εκτιμούσε και την εκτιμούσα. Λυπόμουν βαθιά που ένα τόσο ταλαντούχο παιδί ήθελε να γίνει σούπερ σταρ. Τα κατάφερε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ευτυχισμένη", είχε πει η Μέλπω Ζαρόκωστα. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, δείτε εδώ τι αποκαλύφθηκε για τις αποβολές της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share