Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

«Θέλω να είμαι το ταμπόν σου, η κυλότα που…» - Κάγκελο η Νταϊάνα - «Άρρωστη» συνομιλία Καρόλου-Καμίλα

Ποιος ο … άρρωστος διάλογος Καρόλου-Καμίλας;

23 Ιουνίου 2022 12:12
«Θέλω να είμαι το ταμπόν σου, η κυλότα που…» - Κάγκελο η Νταϊάνα - «Άρρωστη» συνομιλία Καρόλου-Καμίλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Θα ήθελα ζω μέσα στο παντελόνι σου», είχε πει ο Κάρολος στην Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς σ’ εκείνη την περίφημη συνομιλία του 1989. «Τι θα γίνεις; Κυλότα;», είχε ρωτήσει εκείνη για να δεχτεί την θρυλικότερη απάντηση που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο (αιώνιος) διάδοχος του θρόνου: «Θα ήθελα να ήμουν το ταμπόν σου…»

Τα απομνημπνεύματα του πρώην σωματοφύλακα της Νταϊάνα στο νέο βιβλίο με τίτλο «Guarding Diana: Protecting The Princess Around The World», Κεν Γουάρφ, αναφέρουν ότι υπήρξε… βασιλική χαρά όταν έγινε γνωστή η περίφημη συνομιλία του Κάρολου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και η περιώνυμη φράση που έφερε στην επιφάνεια η Daily Mirror αναφέρει άρθρο του Independent.

Η Νταϊάνα αισθάνθηκε ενθουσιασμένη με τη δημόσια κατακραυγή προς τον πρίγκιπα Κάρολο κι αυτή η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Καρόλου και Καμίλας (που έγινε το 1989 και είδε το φως της δημοσιότητας το 1993) στάθηκε η αιτία για να κάνει η Νταϊάνα μια νέα αρχή στη ζωή της με τις ευλογίες του κόσμου. Η ίδια ωστόσο, δεν είχε παραλείψει να πει στο σωματοφύλακά της πόσο «άρρωστη» ήταν αυτή η συνομιλία.

Σημειωτέον, ότι η κουβέντα αυτή ήρθε στο φως περίπου ένα μήνα μετά τον επίσημο χωρισμό του Καρόλου και της Νταϊάνα και κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που η τελευταία προσπαθούσε να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

«Θέλω να είμαι το ταμπόν σου, η κυλότα που…» - Κάγκελο η Νταϊάνα - «Άρρωστη» συνομιλία Καρόλου-Καμίλα

Αυτή είναι, μεταξύ άλλων, η αποκάλυψη που κάνει στο καινούργιο βιβλίο του ο Κεν Γουάρφ σχετικά με την πολυσυζητημένη σχέση Καρόλου – Νταϊάνας, ενώ δίνει σημαντικές κι άγνωστες πληροφορίες σχετικά με την, επίσης συζητημένη, μοναχική επίσκεψη της Νταϊάνας στο εμβληματικό Ταζ Μαχάλ της Ινδίας.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε κι αυτό: Συνάντηση... έπος της Νταϊάνα με την Καμίλα - «Πραγματικά δεν είναι πολύ καλή γυναίκα»!

Την περασμένη χρονιά, η φωτογραφία της Νταϊάνα να στέκεται ολομόναχη στο ινδικό μνημείο Ταζ Μαχάλ είχε στείλει ήδη κάποια προμηνύματα του χωρισμού.

Ο Κάρολος την άφησε μόνη της κι έκανε το δικό του δρομολόγιο, ενώ την ώρα που εκείνη φωτογραφιζόταν στο Ταζ Μαχάλ, εκείνος βρισκόταν στο Νέο Δελχί.

Σύμφωνα με την εξομολόγηση που έκανε στον, επί πέντε χρόνια (από το 1988 μέχρι το 1993) σωματοφύλακά της, ήταν πολύ συγχυσμένη με την άρνηση του Καρόλου να τη συνοδεύσει εκεί κι όταν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε πως αισθανόταν, εκείνη έστρεψε το βλέμμα της στο σωματοφύλακά της για βοήθεια. «Πείτε ότι είναι μια εμπειρία που μπορεί να γατρεύει…» της είπε.

Κι εκείνη είχε απαντήσει: «Είμαι μια συναρπαστική εμπειρία – που μπορεί να γιατρεύει…»

Κατά τη διάρκεια της ίδιας επίσκεψης άλλη μια χαρακτηριστική σκηνή σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια ενός πρωταθλήματος πόλο ο Κάρολος πήγε να τη φιλήσει κι εκείνη έστρεψε το πρόσωπό της αλλού. «Κεν, δεν θα γίνω ο … μαστροπός του.

Γιατί στο δ…λο να γίνω; Αν θέλει να με γελοιοποιήσει μ’ αυτή τη γυναίκα, του αξίζει…» του είχε πει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share