Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Η μέρα με την νύχτα: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ανθούλα από το «Της Αγάπης Μαχαιριά» και γιατί έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση

Μας συστήθηκε... τρομερά αλλαγμένη σε διαφήμιση

17 Ιουνίου 2022 10:53
Η μέρα με την νύχτα: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ανθούλα από το «Της Αγάπης Μαχαιριά» και γιατί έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την Ανθούλα Λεβεντογιάννη από το «Της Αγάπης Μαχαιριά», τη γυναίκα που αποτελούσε το «θεμέλιο» της οικογένειας, ζώντας κι εκείνη πολλές τραγωδίες, αλλά τουλάχιστον κι ένα φινάλε με ελπίδα; Η ίδια σήμερα είναι εντελώς διαφορετική, ενώ στην τηλεόραση έγινε ξανά γνωστή μέσα από μια διαφήμιση, που έγραψε ιστορία, έχοντας κατά τα άλλα εξαφανιστεί.

Η Ανθούλα, για όσους θέλουν να... φρεσκάρουν τη μνήμη τους, ήταν η κόρη του αρχηγού της οικογένειας, του Μάρκου, η οποία είχε δει το σύζυγό της να μπαίνει στη μέση και να πεθαίνει άδικα, με αποτέλεσμα να γίνει πολύ σκληρή. Η κόρη της, Πελαγία, που και σήμερα... καίει καρδιές, είχε ένα μεγάλο κρυφό έρωτα με τον Γιώργη Σταματάκη, με τον οποίο στο τέλος έκανε ένα παιδί, αν κι εκείνος επίσης σκοτώθηκε.

Η γυναίκα που υποδύθηκε την Ανθούλα, η Ανθή Ανδρεοπούλου, μας συστήθηκε χρόνια αργότερα σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας τροφίμων, που έκανε μάλιστα «πάταγο». Με τα χρόνια να έχουν περάσει και την ίδια να αλλάζει πλήρως την εμφάνισή της, κανείς δε θα την αναγνώριζε.

Η ζωή και η πορεία της

Η Ανθή Ανδρεοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Γιώργου Θεοδοσιάδη. Με υποτροφία του Βρετανικού Συμβουλίου παρακολούθησε στο Λονδίνο μαθήματα στο Actor’s Centre.

Έχει συνεργαστεί με τους θιάσους: Απλό Θέατρο, Α. Βουγιουκλάκη, Κρητικό Θέατρο, Ανοιχτό Θέατρο, Θ. Βέγγου, Δεσμοί – Α. Παπαθανασίου, Θεατρική Συντεχνία, Εθνικό Θέατρο, Θέατρο της Άνοιξης, ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, Πλάνητες, Ξ. Καλογεροπούλου, Σελάνα, Χορικά Ζ. Νικολούδη, Θέατρο του Nέου Kόσμου κ.ά.

Έπαιξε σε έργα όπως: Ήταν όλοι τους παιδιά μου, Καμπίρια, Εβίτα, Πανώρια, Τρωάδες, Ορέστεια, Κύκλος με την κιμωλία, Μαμ-κακά-κοκό και νάνι, Φοίνισσες, Τυχοδιώκτης, Βυσσινόκηπος, Άλκηστις, Ο τοίχος, Ηλέκτρα, Λίλιομ, Ήχος του όπλου, Η σπασμένη στάμνα, Εταιρικοί Διάλογοι, Οικογένεια Νώε, Πηνελόπη – Μόλλυ Μπλουμ, Βάκχες, Kοινός Λόγος, Περλιμπλίν και Mπελίσα, O Xρουσαϊτός Άτυς και η βασιλιοπούλα Pοδογάλη,O γλάρος κ.α.

Η Ανδρεοπούλου σήμερα ζει μόνιμα στην Φθιώτιδα και έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση, αν εξαιρέσει κανείς τη διαφήμιση. Έχει καταφέρει, πάντως, να διατηρείται εξαιρετικά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share