Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Σπάει κόκκαλα η προφητεία του Αγίου Παϊσίου - "Θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο» μετά από..." (video)

Ανατριχιαστικά λόγια από τον άγιο πατέρα

12 Ιουνίου 2022 14:07
Σπάει κόκκαλα η προφητεία του Αγίου Παϊσίου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ώρα που οι σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας βρίσκονται σε τεταμένο κλίμα, μία προφητεία του Αγίου Παϊσίου έρχεται να συγκλονίσει.

Πολλές προφητείες του Αγίου Παϊσίου βρίσκονται καταγεγραμμένες σε βιβλίο από το Άγιον Όρος. Ανάμεσα σε αυτές είναι και τα συγκεκριμένα λόγια του γέροντα που σπάνε κόκκαλα και

"Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί . Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα επανέλθει το Βυζάντιο μετά από..."

«Ο πόλεμος με την Τουρκία θα γίνει για…»: Προφητεία που συγκλονίζει

Προφητεία Παΐσιος: Διαβάστε στο Athensmagazine.gr την ανατριχιαστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου για πόλεμο Ελλάδος - Τουρκίας!

Ο Γέροντας Παΐσιος είναι αναμφίβολα μια μεγάλη μορφή της Ορθοδοξίας. Οι μαρτυρίες όσων των γνώρισαν είναι η ακλόνητη απόδειξη.

Πολλές είναι οι προβλέψεις ή οι προφητείες του Γέροντα, τις οποίες παρότι έλεγε πριν 20-30 χρόνια, όταν τις διαβάζει κάποιος νομίζει ότι περιγράφει με τρομερή ευκρίνεια τη σημερινή εποχή.

Υπάρχει, όμως και μια προφητεία, η οποία αποδίδεται σε μαρτυρία του Ανδρέα Ξενοφώντος από τη Λεμεσό που είχε επισκεφτεί το Γέροντα Παΐσιο το 1989 και έχει ανέβει στο YouTube από την 1η Μαΐου 2012! Αυτή η προφητεία συνδέεται -σχεδόν ταυτίζεται θα λέγαμε- με τα πολεμικά γεγονότα που συμβαίνουν τώρα στο Ιράκ, στη Συρία και στο Κουρδιστάν, αλλά και στις προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Κυπριακή ΑΟΖ.

«Ο πόλεμος με την Τουρκία θα γίνει για…» Προφητεία που συγκλονίζει

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share