Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Γιατί έτρεμε την Βασίλισσα Ελισάβετ και πως κατάφερνε να την ξεγελά;

Πως ξέφευγε από την τότε πεθερά της στο παλάτι;

10 Ιουνίου 2022 13:34
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Γιατί έτρεμε την Βασίλισσα Ελισάβετ και πως κατάφερνε να την ξεγελά;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσα χρόνια και αν περάσουν από τον θάνατό της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι μία διαχρονική φυσιογνωμία, που αγαπήθηκε και συνεχίζει να αγαπάται από τους ανθρώπους και φυσικά συνεχίζει να εξάπτει το ενδιαφέρον με τα μυστικά της ζωής της, που βγαίνουν κατα καιρούς στη δημοσιότητα.

Αυτή τη φορά, ο πρώην σεφ της βασιλικής οικογένειας, Ντάρεν ΜακΓκρέιντι, έκανε κάποιες αποκαλύψεις που αποδεικνύουν το πόσο η Νταϊάνα σεβόταν αλλά και φοβόταν τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο διάσημος σεφ μοιράστηκε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, όπου μοιράστηκε μερικές πληροφορίες σχετικά με την εποχή που εργαζόταν για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

"Ο Κάρολος στο σ@ξ ήταν..." - Η εξομολόγηση σοκ της πριγκίπισσας Νταϊάνα λίγο πριν σκοτωθεί

Και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι η Νταϊάνα αγχωνόταν ιδιαίτερα όταν έτρωγε στο ίδιο τραπέζι με τη βασίλισσα, και προτιμούσε να φάει κρυφά στην κουζίνα μετά το τέλος του γεύματος. Ο σεφ Ντάρεν ΜακΓκρέιντι εργάστηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για 11 χρόνια, μέχρι που μετακόμισε στο Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου εργάστηκε για την πριγκίπισσα Νταϊάνα από το 1993 έως το 1997.

Ως μέλος του βασιλικού προσωπικού για τόσα χρόνια, ο σεφ γνωρίζει πολλές λεπτομέρειες για τις συνήθειες και τις... φοβίες της βασιλικής οικογένειας, τις οποίες δε δίστασε να μοιραστεί με τους 200.000 συνδρομητές του στο YouTube.

Η Νταϊάνα φοβόταν να φάει όσο ήθελε μπροστά στη βασίλισσα

Όπως προκύπτει, η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν απολάμβανε ιδιαίτερα τα γεύματά της με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Όπως υποστήριξε ο πρώην σεφ της βασιλικής οικογένειας η Νταϊάνα φοβόταν να ζητήσει δεύτερη μερίδα όταν έτρωγε στο ίδιο τραπέζι με τη βασίλισσα Ελισάβετ και προτιμούσε να πάει κρυφά στην κουζίνα για να φάει κάτι παραπάνω, αφότου το γεύμα τους είχε ολοκληρωθεί.

"Ήξερα ότι η πριγκίπισσα θα κατέβαινε στην κουζίνα για να φάει μια δεύτερη μερίδα. Φοβόταν πολύ να ζητήσει δεύτερο πιάτο μπροστά στη βασίλισσα", είπε χαρακτηριστικά ο σεφ. Ακόμα πρόσθεσε ότι την ώρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα έτρωγε στο τραπέζι της κουζίνας, της άρεσε ταυτόχρονα να συζητάει μαζί του για το "Φάντασμα της Όπερας" και το "Les Misérables".

Πώς ξεγελούσε τη βασίλισσα για να απολαμβάνει η Νταϊάνα το αγαπημένο της γλυκό

Ο πρώην βασιλικός σεφ της Νταϊάνα αποκάλυψε επίσης ότι συνήθιζε να παρακινεί τη Βασίλισσα να επιλέξει την αγαπημένη πουτίγκα με ψωμί και βούτυρο της πριγκίπισσας δίνοντας στη μονάρχη μια δεύτερη επιλογή που ήξερε ότι θα απέρριπτε.

Μιλώντας στο κανάλι του στο YouTube, ο βασιλικός σεφ, 59 ετών, που πέρασε 15 χρόνια στη βασιλική κουζίνα, εξήγησε ότι πάντα δημιουργούσε το καθημερινό μενού στο παλάτι με δύο επιλογές από τις οποίες η μονάρχης θα επέλεγε τη μία.

Έτσι όταν η Νταϊάνα έκανε επίσκεψη, φρόντιζε το αγαπημένο της γλυκό - ένα είδος πουτίγκας με κρέμα γάλακτος - να είναι στο ένα μενού και η δεύτερη επιλογή ήταν πάντα ένα γλυκό που πάντα απέρριπτε η βασίλισσα. Έτσι η αγαπητή σε όλους πριγκίπισσα Νταϊάνα θα έτρωγε πάντα το αγαπημένο της επιδόρπιο.

Το φαγητό της βασίλισσας περνάει από ακτίνες Χ

Επιπλέον, ο προγραμματισμός του μενού δεν είναι η μόνη διαδικασία που αφορά τη σίτιση της βασιλικής οικογένειας, αφού άλλος βασιλικός σεφ είχε αποκαλύψει ότι το φαγητό της βασίλισσας υποβάλλεται πάντα σε ακτινογραφία ως μέρος του πρωτοκόλλου ασφαλείας στα κρατικά συμπόσια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share