Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε κάνει πρόταση γάμου σε πασίγνωστο ηθοποιό και εκείνος την απέρριψε - Ποιος την «γείωσε»

Το γνωρίζατε;

4 Ιουνίου 2022 11:52
Αδιανόητο: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε κάνει πρόταση γάμου σε πασίγνωστο ηθοποιό και εκείνος την απέρριψε - Ποιος την «γείωσε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κι όμως υπήρξε άντρας που κατάφερε να αντισταθεί στην μοναδική Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τι κι αν ήταν μια εποχή που την ήθελε και την κυνηγούσε όλο το πανελλήνιο, εκείνος δεν υπέκυψε και είπε “όχι” στην μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

«Καθημερινά ερχόταν στο φτωχικό μας σπίτι και έκανε παρέα με τη μάνα μου. Ήθελε να με παντρευτεί. Ζήσαμε ένα μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος» είχε δηλώσει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Φαίδων Γεωργίτσης. Ο γνωστός ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, και παραδέχτηκε πως η Αλίκη του είχε κάνει πρόταση γάμου!

Δείτε επίσης: Δεν ήταν μόνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία είχε παράλληλο δεσμό ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Αλίκη Βουγιουκλάκη Γεωργίτσης

Ήταν μια συνέντευξη που δόθηκε στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα. Ο ίδιος παραδέχτηκε την παθιασμένη σχέση που διατηρούσε με την Αλίκη. Ωστόσο, ο Έλληνας ηθοποιός δεν ανέβηκε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο λόγος δεν ήταν φυσικά πως δεν ήθελε εκείνη. Απλά ο Φαίδων Γεωργίτσης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Αλίκης.

«Ναι, με την Αλίκη πηγαίναμε για γάμο. Ζήσαμε μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος. Εγώ γύριζα τότε ”Τα κόκκινα φανάρια”. Εκείνη λοιπόν γύριζε στα ίδια στούντιο με τον Παπαμιχαήλ και με έναν Τούρκο το ”Χτυποκάρδια στο θρανίο” σε τουρκική βερσιόν. Μου έλεγε ότι είμαι ο τύπος που της άρεσε πάρα πολύ. Γαλανά μάτια, ζυγωματικά, θεληματικό πηγούνι και τέτοια. Μου έλεγε επίσης ότι πολλοί πρωταγωνιστές της την έπεφταν τότε, αλλά εκείνη γούσταρε εμένα».

"Αρκετά με ψεύδη και αθλιότητες...": Σάλος με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Σάλος με τον τάφο της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη! "Αρκετά με ψεύδη και αθλιότητες..." Ποιος το ανέφερε αυτό; Εσείς ξέρατε ότι στα γυρίσματα αυτής της ταινίας έμεινε έγκυος στον Γιάννη Παπαμιχαήλ;

Ο λόγος για την Έλενα Ακρίτα, η οποία βρέθηκε στο νεκροταφείο και φωτογράφισε τον τάφο της Αλίκης. Γιατί το έκανε αυτό;

Αρκετά έχουν ακουστεί για τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και για το πόσο εγκαταλελειμμένος είναι. Η Έλενα Ακρίτα επισκέφθηκε το Α’ Νεκροταφείο για να αφήσει λουλούδια στον πατέρα της.

Έτσι αποφάσισε μέσω της σελίδας της στο Facebook να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη προκειμένου, όπως η ίδια ανέφερε:

«να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι είναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται».

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Ακρίτα:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share